E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Απίστευτο Video Σάκης Ρουβάς: Η δυσκολία της χορεύτριας και το μακρύ χέρι της!

Τρίτη 21 Μαΐου 2013


Μερικές φορές οι «Ρουβίτσες» κάνουν τη καλύτερη δουλειά. Αποτυπώνουν στιγμές που γίνονται μια φορά και εκείνες όμως είναι εκεί. Όπως το συγκεκριμένο βίντεο… δείτε  το όλο και ακούστε στο τέλος το σχόλιο της φανατικής θαυμάστριας του να μην αντέχει να βλέπει να τον φιλά η χορεύτρια : «Τον φίλησε η καρ…..α» φωνάζει και η κάμερα γράφει!

Το χορευτικό στο τραγούδι «Άντεξα»  στη περσινή εμφάνιση του Σάκη στη πίστα, ήταν αρκετά σέξι. Οι δυο χορεύτριες αφού τον χουφτώνουν για τα καλά, τον γδύνουν και μετά τον ντύνουν! Τί γίνεται όμως όταν και εκείνες….τρέμουν στη θέα του κορμιού τους; Όσο και αν είναι επαγγελματίες, είναι και γυναίκες. Έτσι, καμιά φορά  το σώμα δεν ακολουθεί το μυαλό… η σέξι χορεύτρια αφού πρώτα τον γδύνει απο τη μέση και κάτω, μετά τον πλησιάζει για αν του φορέσει το φανελάκι!

Έλα όμως που δεν μπορεί.. Μπερδεύεται και ταλαιπωρείται το κορίτσι… ο Σάκης καταλαβαίνει τι γίνεται και χαμογελά… κι όμως… έρχεται και δεύτερη χορεύτρια και προσπαθούν και οι δυο να του βάλουν ένα φανελάκι!!!

Ο Σάκης συνεχίζει να γελά αφού κι εκείνος δεν πιστεύει αυτό που γίνεται και μάλιστα μπροστά στα μάτια του κόσμου! Αφού τελικά τον ντύνουν συνεχίζει τις ερωτικές σκηνές…

Στο τέλος η χορεύτρια ξαπλώνει πάνω του και τον φιλάει. Εκεί  μια θαυμάστρια του ακούγεται να λέει «Τον φίλησε η καρ….α»! έτσι είναι οι Ρουβίτσες… δεν θέλουν μπροστά στα μάτια τους το «είδωλό» τους να ερωτοτροπεί!


http://blogs.gossip-tv.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger