E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η μητέρα μου με ανάγκασε να κάνω σεx....

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013



Μια ακόμη απόδειξη πως τα παιδιά των διάσημων του Χόλιγουντ δεν έχουν να διηγηθούν τα καλύτερα για την παιδική τους ηλικία.

 Η κόρη της πασίγνωστης ηθοποιού Σίρλεϊ Μακ Λέιν, Σάτσι Πάρκερ διηγείται στην αυτοβιογραφίας της ότι πέρασε μάλλον παραμελημένα παιδικά χρόνια και όταν η μητέρα της της έδωσε σημασία ήταν για να της επιβάλει να κάνει σεx ώστε εκείνη να μπορεί να συζητήσει με τους φίλους της σεξολόγους.

Όπως περιγράφει η Σάτσι Παρκερ η μητέρα της είχε αποκτήσει εμμονή με το σεx. Μάλιστα ένα ζευγάρι σεξολόγων είχε ουσιαστικά εγκατασταθεί στο σπίτι τους.

Όταν η Σάτσι ήταν 17 ετών άκουγε καθημερινά τις πιο απίστευτες ιστορίες για σεxουαλικές περιπτύξεις που τη σόκαραν.

Ακόμη πιο σοκαριστικό ήταν όπως περιγράφει το γεγονός ότι μια ημέρα ο σεξολόγος φίλος της μητέρας της τη ρώτησε χωρίς περιστροφές εάν έχει κάνει σεx.

Όταν εκείνη κοκκινίζοντας του απάντησε “όχι” εκείνος της είπε “κακώς” πρέπει να πάρει τώρα τον φίλο σου και να πάτε στο δωμάτιό σου να κάνετε σεx.

Η μητέρα της στην οποία προσέτρεξε σε βοήθεια ουσιαστικά, λέει, με τον τρόπο της την πίεσε μόνο και μόνο γιατί την ιντριγκάριζε η ιδέα της συζήτησης που θα ακολουθούσε με τους φίλους της.

“Θυμάμαι το σώμα μου να χτυπάει στον τοίχο, το κεφάλι μου να λυγίζει. Δεν υπήρχαν προκαταρκτικά. Ο κόσμος κάτω περίμενε. Ούτε καν θέμα αντισύλληψης. Η αποστολή εξετελέσθη και επιστρέψαμε στο σαλόνι, με ρώτησαν αν έφτασα σε οργασμό. Τους μίσησα για όλη την άσχημη κατάσταση που με έκαναν να περάσω” γράφει η Σάτσι Πάρκερ.

Δεν ήταν καλύτερα απ' το πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου, όπως της είχαν υποσχεθεί...

Η αυτοβιογραφία της τίτλο «Lucky Me», αλλά φαίνεται πως δεν ήταν τόσο τυχερή...

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger