E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πάπας Βενέδικτος: Γέρασα, μην περιμένετε και πολλά από ‘μένα

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013



Ανάμεσα στις φήμες που αιωρούνται για την παραίτηση του Πάπα, η απάντηση που δίνεται από επίσημα χείλη έρχεται να κλείσει πολλά στόματα. Σε δηλώσεις του στην Corriere della Sera, ο βιογράφος του Βενέδικτου, Πέτερ Ζέβαλντ, περιέγραψε την τελευταία τους συνάντηση πριν από 10 εβδομάδες και σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Ποντίφικας αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.                                                        
Ο επίσημος βιογράφος που έχει συγγράψει αρκετά βιβλία για τον Ποντίφικα, ανέφερε συγκεκριμένα: «Η τελευταία μας συνάντηση έγινε πριν από 10 εβδομάδες. Η ακοή του είχε μειωθεί. Το αριστερό του μάτι δεν έβλεπε πια. Το σώμα του αδυνατισμένο σε σημείο που οι ράφτες δεν προλάβαιναν να του ετοιμάζουν καινούργια ρούχα. ‘Εγινε πολύ εύθραυστος, ακόμη πιο αξιαγάπητος και ταπεινός. Δεν φαινόταν άρρωστος, αλλά η κούραση ήταν εμφανής πάνω του, στο σώμα και την ψυχή. Δεν τον είχα δει ποτέ τόσο εξαντλημένο».                                                
Όσον αφορά την ερώτηση που του έκαναν λίγους μήνες  πριν, σχετικά με την συνέχεια της παπικής του θητείας, απάντησε: «Μην περιμένετε και πολλά από ‘μενα. Είμαι ένας γέρος άνθρωπος και οι δυνάμεις μου με εγκαταλείπουν. Νομίζω, αρκούν τα όσα έκανα».

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger