E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Την απάτησε κι εκείνη από εκδίκηση… δες τί του έκανε στον ύπνο του!

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013



Μην την είδατε… μην την φοβηθήκατε! Ο μόνος τρόπος που σκέφτηκε η Γιόλιβελ Λόπεζ από την Κολομβία να τιμωρήσει τον άντρα της όταν έμαθε ότι την είχε απατήσει ήταν… να του ρίξει καυτό νερό στα γεννητικά του όργανα, την ώρα που κοιμόταν.
Όταν η ερωμένη του συζύγου της την πήρε τηλέφωνο και της είπε ότι εκείνη και ο άντρας της είχαν μόλις κάνει σεξ, η Γιόλιβελ τρελάθηκε και βάλθηκε να τον εκδικηθεί για το κέρατο που της έριξε!
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας El Meridiano, όταν ο Νεφέρ Νετάν επέστρεψε σπίτι του τα ξημερώματα, , είπε στη γυναίκα του που τον περίμενε ότι είχε βγει με κάτι φίλους του για ποτά και κατόπιν έπεσε για ύπνο.
Η γυναίκα του δίχως να χάσει καθόλου χρόνο, πήγε στην κουζίνα, πήρε μια κατσαρόλα, τη γέμισε με νερό και την έβαλε στο μάτι της κουζίνας να βράσει. Λίγα λεπτά μετά, το καυτό περιεχόμενο έπεφτε στα γεννητικά όργανα του άπιστου συζύγου της!
«Οι κραυγές του από τον αβάσταχτο πόνο ακούστηκαν σε όλη τη γειτονιά στην πόλη Μαρτίνεζ της βορειοανατολικής Κολομβίας», αναφέρει η εφημερίδα.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τα γεννητικά όργανα του Νεφέρ, «κάηκαν ολοσχερώς»!

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger