E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αυτή είναι κουκλάρα θεσσαλονικιά DJ που είναι πλέον...περιζήτητη !!!

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013


Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη . Η ενασχόλησή της με τη μουσική ξεκίνησε κατά τη διάρκεια των φοιτητικών της χρόνων ( Πτυχιούχος Λογιστικής και Αεροσυνοδού).Εργάζεται ως ραδιοφωνική παραγωγός στο ΖΟΟ radio 90,8 της Θεσσαλονίκης, το μεγαλύτερο εμπορικό ραδιόφωνο ξένης μουσικής της συμπρωτεύουσας (καθημερινά 22.00-00.00).

Τα νούμερα της ακροαματικότητας της εκπομπής της είναι απο τα μεγαλύτερα της ζώνης καθώς η αμεσότητα,το χιούμορ και το χρώμα της φωνής της κερδίζουν το κοινό της Θεσσαλονίκης...

Το 2011 παρακολούθησε το τμήμα DJing της φημισμένης σχολής ' Decadance dj school ' .Εχει διατελέσει resident και guest dj στα πιο γνωστά cafe,bars και clubs της Θεσσαλονίκης. Αποτελεί πλέον την καλύτερη γυναίκα dj της Θεσσαλονίκης με πολλούς fans σε όλη την Ελλάδα.

Τα δυναμικά dj set της χαρακτηρίζονται απο mainstream,rock και rnb ακούσματα τα οποία δένουν αρμονικά με την elegant εμφάνισή της και την καθιστούν μοναδική στο είδος της.

Αυτό τον καιρό θα την βρείτε καθε Τρίτη στα decks του Goldfish bar (Girls night Out party) και κάθε Τετάρτη στο καλύτερο bar της Κατερίνης, το Κartell Design cafe-bar (Holly Wensdays party).






Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger