E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η ανατριχιαστική διαφίμηση της KFC

Κυριακή 11 Αυγούστου 2013


Ο χώρος των διαφημίσεων έχει να μας προσφέρει διαφόρων ειδών διαφημίσεις. Μία ανατριχιαστική διαφήμιση της γνωστής εταιρείας έτοιμου φαγητού KFC από το 1967 στην οποία ο ιδρυτής της εταιρείας συνταγματάρχης Σάντερς - η φιγούρα του οποίου βρίσκεται στα χάρτινα κύπελα που σερβίρεται το κοτόπουλο - υποβάλλεται σε τεστ αλήθειας από μία ομάδα αγριεμένενων νοικοκυρών.

Η διαφήμιση δείχνει τον ηλικιωμένο να κάθεται σε μία καρέκλα συνδεδεμένος με διάφορα καλώδια. Το φόντο είναι σκοτεινό και υπάρχει μόνο ένα φως, ώστε η όλη ατμόσφαιρα να υποδηλώνει συνθήκες ανάκρισης.

Γελώντας με έναν σατανικό - και παρανοϊκό - τρόπο αρνείται να αποκαλύψει τη μυστική συνταγή του κοτόπουλου KFC. Ξεκινά να τους λέει κάποια που φαίνονται αληθινά αλλά συνεχίζοντας "φανερώνει" ότι χρησιμοποιούνται κάποια "τρελά" συστατικά. Εκείνες καταλαβαίνουν πως τις κοροϊδεύει και θυμωμένες τον αφήνουν.

Ο συνταγματάρχης Χάρλαντ Ντέιβιντ Σάντερς γεννήθηκε το 1890 και άφησε την τελευταία του πνοή το 1980 αφού κατάφερε να ιδρύσει μία από τις πιο επιτυχημένες αλυσίδες γρήγορου φαγητού στις ΗΠΑ, την Kentucky Fried Chicken.

πηγη: nooz.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger