E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Άσε τα Sudoku και πιάσε…τους Οργασμούς!

Κυριακή 11 Αυγούστου 2013


Έρευνα του Rutgers από τους ερευνητές Barry Komisaruk και Nan Wise οι οποίοι μελετούν την ανθρώπινη απόλαυση, κατέγραψαν γυναίκες αυτήν την φορά, προσπαθώντας να δουν την συμπεριφορά του σώματός τους ενώ απολάμβαναν οργασμό. 

Το μηχάνημα fMRI που κατέγραφε την πίεση του αίματος έδειξε ότι κατά την διάρκεια του οργασμού, η πίεση του αίματος ανέβαινε σε όλα τα μέρη του εγκεφάλου, φέρνοντας θρεπτικά συστατικά και οξυγόνωση ταυτόχρονα.

«Οι πνευματικές εργασίες αυξάνουν την εγκεφαλική δράση, αλλά μονάχα σε περιορισμένες τοποθεσίες αυτού» ανέφερε ο Komisaruk στις Times του Λονδίνου. «Ο οργασμός ενεργοποιεί τα πάντα», προσέθεσε. Φαίνεται πως καλύτερο ακόμα από το να παίζεις Sudoku είναι να απολαμβάνεις οργασμούς.

Εξίσου καλό με το να διατηρείτε σε εγρήγορση τον εγκέφαλό σας, οι οργασμοί θεωρούνται ότι μειώνουν το στρες, χαλαρώνουν την κατάθλιψη και αυξάνουν την μακροζωία. Ο Komisaruk ερευνά παράλληλα τον τρόπο που οι οργασμοί μπορούν να μειώσουν τον πόνο.

Τον Νοέμβριο του 2011, η συγγραφέας Kayt Sukel προθυμοποιήθηκε εθελοντικά να συμμετάσχει στην έρευνα του Komisaruk. Σε ένα άρθρο σχετικά με την έρευνά της στην Guardian, η Sukel εξήγησε πως το δυσκολότερο κομμάτι της εμπειρίας ήταν να παραμένει όρθια αρκετά μετά την έρευνα ώστε να διατηρεί «ζωντανά τα στοιχεία» – και να εξηγεί στους φίλους της σε τι είχε υποβληθεί.

«Αν θελήσεις ποτέ να αφήσεις ακόμα και τον πιο τολμηρό φίλο σου άφωνο, δήλωσε, πρέπει να προθυμοποιηθείς να ταξιδέψεις στο Newark του New Jersey ώστε να αυνανιστείς σε μηχάνημα Fmri» δήλωσε η Sukel στην Huffington Post.

Ο Komisaruk, ο οποίος διενεργεί την έρευνα σε αυτό το πεδίο από το 1982, υποστηρίζει ότι η έρευνά του έχει δεχθεί θερμής υποδοχής από την ακαδημαϊκή κοινότητα.

«Απελευθερώνουμε τους ανθρώπους» ανέφερε στις Times. «Παλιότερα ήταν πολύ μυστικοπαθείς σε τέτοια θέματα ενώ τώρα έχουν γίνει πιο ανοιχτοί. Δεν κοροϊδεύουν τέτοια θέματα και μάλιστα τα παίρνουν και ιδιαίτερα σοβαρά» έκλεισε ο ερευνητής

 koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger