E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Απίστευτο: Σκελετοί δεινοσαύρων πωλούνται σε τιμή ρεκόρ!

Κυριακή 11 Αυγούστου 2013


Δυο δεινόσαυροι ηλικίας 68 εκατομμυρίων ετών αναμένεται να πωληθούν από τον οίκο Bonhams στην τιμή ρεκόρ των 6 εκατομμυρίων στερλινών, στη δημοπρασία που έχει οριστεί στις 19 Νοεμβρίου. 

Η τιμή των δεινοσαύρων, που σκοτώθηκαν παλεύοντας μεταξύ τους και διατηρούνται σε άριστη κατάσταση, αναμένεται να αποτελέσει ρεκόρ, μετά το 1997, όταν ένας T rex πουλήθηκε έναντι 5,4 εκατ. στερλίνων. 

Οι δεινόσαυροι ανακαλύφθηκαν τυχαία από ιδιοκτήτη ράντσου στη Μοντάνα, το 2006 και θεωρούνται ως ένα από τα σπουδαιότερα απολιθώματα όλων των εποχών. 

Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι διατηρήθηκαν σε τόσο καλή κατάσταση επειδή αμέσως μετά το θάνατό τους καλύφθηκαν από συντρίμμια, μετά από σεισμό που σημειώθηκε στην περιοχή.

Αυτό όμως που κάνει τους δεινόσαυρους αυτούς ακόμη πιο σημαντικούς είναι ότι βρέθηκαν άθικτοι, σε στάση μάχης, γεγονός που κάνει τους υπεύθυνους του γνωστού οίκου να αισιοδοξούν ότι κάποιο Ίδρυμα θα παραβρεθεί στη δημοπρασία και θα αποκτήσει τους σκελετούς ώστε να εκτεθούν στη συνέχεια στο ευρύ κοινό.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger