E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 9 Ιουνίου 2013

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, φρόντισε να μπεις σε μια διαδικασία αυτογνωσίας και να αποβάλεις από τη ζωή σου όλα τα στοιχεία που μπορεί να σου ρίχνουν την ψυχολογία. Μη εκνευρίζεσαι με το παραμικρό και δημιούργησε γύρω σου μια θετική ατμόσφαιρα, που θα σε κάνει να κινείσαι άνετα και χαλαρά. Μην πολυαγχώνεσαι με τις καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν, γιατί θα είναι προσωρινές.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ο σύντροφος σου είναι δίπλα σου και σε καταλαβαίνει, φίλε Κριέ, γι’ αυτό φρόντισε να του μιλήσεις για όλα όσα σε αγχώνουν και σε προβληματίσουν, ώστε να βρείτε μαζί τις καλύτερες λύσεις. Όσο για σένα που είσαι ακόμη μόνος στη ζωή, πρέπει να αλλάξεις γρήγορα και άμεσα τις τακτικές που ακολουθείς, ώστε να γνωρίσεις το άτομο, που θα μπορεί να σταθεί επάξια στο πλάι σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Κριός, τα επαγγελματικά σου θα είναι ήρεμα και θα έχεις την υποστήριξη των συναδέλφων σου. Αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα, όσον αφορά στις υποχρεώσεις σου, ζήτα τη βοήθειά τους και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά. Από την άλλη, θα πρέπει να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε τόσα έξοδα.



ΤΑΥΡΟΣ
Αστάθμητοι παράγοντες έρχονται σήμερα στο προσκήνιο για να σε επηρεάσουν αρνητικά, αγαπητέ Ταύρε, αν βέβαια το επιτρέψεις. Μην αφήνεις τίποτα και κανέναν να σε βγάλει από την πορεία, που τόσο επίπονα και κοπιαστικά έχεις προγραμματίσει. Οι αποφάσεις που έχεις πάρει είναι όντως σωστές και δεν επιδέχονται επηρεασμούς από κανένα, όποιο και αν είναι αυτό το πρόσωπο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου σήμερα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις και αλλαγές από την μεριά του συντρόφου σου, φίλε Ταύρε, οι οποίες θα προσφέρουν άλλον αέρα στην καθημερινότητά σου. Εσύ που ακόμη είσαι ελεύθερος, να θυμάσαι ότι με την αρνητική στάση απέναντι στα νέα πρόσωπα που γνωρίζεις, η κατάσταση θα παραμείνει ως έχει. Άλλαξε τακτική!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα, αν είσαι Ταύρος. Μην πεις λόγια σε συνεργάτες σου, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις και ανεπανόρθωτες συγκρούσεις. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες για τα οικονομικά σου. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες, που μπορεί να έχεις με ζητήματα νόμου.



ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα αποκτήσεις περισσότερη επικοινωνία και θα απολαύσεις τον θαυμασμό του περίγυρού σου. Βάλε νέες, γερές βάσεις στα σχέδιά σου και μην δώσεις σημασία σε σχόλια, που μπορεί να γίνουν από τρίτους. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη, με την Σελήνη να πραγματοποιεί αρνητική όψη με το Δία (και οι δύο στο ζώδιο σου) και να σε επηρεάζει. Περιόρισέ την και δες στις καταστάσεις με περισσότερο ρεαλισμό. Θα πλαισιωθείς από πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σταμάτα να βλέπεις μερικές καταστάσεις μονόπλευρα στα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν προστριβές ανάμεσα σε σένα και στον σύντροφό σου, που δεν θα ξέρεις πώς να τις διαχειριστείς. Με τη συζήτηση και με ήπιους τόνους, θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε. Αν αυτή την περίοδο δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, η ημέρα θα σε βρει λίγο απόμακρο απέναντι σε ένα πρόσωπο που το βλέπεις ερωτικά, λόγω της έντονης ανασφάλειας και καχυποψίας που θα σε διακατέχουν. Άλλαξε τακτική όσο το δυνατόν γρηγορότερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Δίδυμος, στη δουλειά σου θα κάνεις κάποιες συζητήσεις, που μπορεί να αφορούν σε μελλοντικά σχέδια, τα οποία καθυστερούν. Μίλα με τους συνεργάτες που είναι στο πλευρό σου και σε βοηθούν ανά πάσα ώρα και στιγμή, και θα δεις ότι μπορούν να βρεθούν λύσεις, που ούτε καν είχες φανταστεί. Ωστόσο, μην πάρεις σήμερα σημαντικές αποφάσεις που αφορούν στην πορεία της δουλειάς σου. Στα οικονομικά σου, πρέπει να κινηθείς με σύνεση και αυτοσυγκράτηση, ώστε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτήν την Κυριακή, αγαπητέ Καρκίνε, χρειάζεσαι λίγη ψυχραιμία και προπάντων μην αγχώνεσαι, για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Μην πελαγοδρομείς με καταστάσεις που σε αγχώνουν και σε κουράζουν. Μπορείς να βάλεις έναν συνετό προγραμματισμό και να λύσεις τις υποθέσεις σου. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε καταστάσεις, που δεν θα ήθελες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η κατάσταση της σχέσης σου μπορεί αυτή την στιγμή να μην σου αρέσει και τόσο, φίλε Καρκίνε, αλλά για να ισορροπήσουν τα πράγματα, πρέπει να κάνεις δραστικές κινήσεις. Με ήρεμο διάλογο μπορείς να λύσεις αρκετές από τις διαφορές που έχεις με τον σύντροφό σου. Αν η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη τη ζωή σου, μήπως πρέπει να ευχαριστηθείς την ελευθερία σου; Βγες έξω, διασκέδασε και όλο και κάποιο αξιόλογο πρόσωπο θα εμφανιστεί στη ζωή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Καρκίνος, σήμερα θα περάσεις μερικές δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα, αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να μπορέσεις να βρεις λύσεις σε όλα τα προβλήματα που σε απασχολούν. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Μπορείς να κάνεις τώρα συζητήσεις, για να αυξήσεις τα έσοδα σου.




ΛΕΩΝ
Ασχολήσου σήμερα ουσιαστικά, αγαπητέ Λέων, με τα δικά σου άτομα που μπορεί να έχουν κάποιο πρόβλημα. Δείξε τους στοργή και τρυφερότητα. Μερικές φορές αισθάνεσαι ότι όλα γύρω σου σε δεσμεύουν και δεν μπορείς να κάνεις τίποτε. Μην το βλέπεις έτσι! Φρόντισε να χαλαρώσεις και να βρεις τον εαυτό σου. Άλλωστε, υπάρχουν πάντα και οι φίλοι!

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Λέων, θα μπορέσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που αφορούν στη σχέση σας. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, μην διστάσεις να δεχτείς μία πρόσκληση που θα σου κάνει κάποιο άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Βγες μία χαλαρή βόλτα μαζί του. Άλλωστε δεν σου ζήτησε να το παντρευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Θα προκύψουν κάποια προβλήματα στη δουλειά σου, αν είσαι Λέων, και πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να βρεις τις λύσεις, που είναι οι πιο σωστές. Θα συνεχίσουν να αποτελούν ένα έντονο άγχος τα οικονομικά σου. Έχουν αρχίσει να ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις τα νέα ανοίγματα.




ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θετική θα είναι σημερινή Κυριακή για την προσωπική σου ζωή, αγαπητέ Παρθένε, καθώς η Αφροδίτη εξακολουθεί να κινείται στον Καρκίνο και σου προσφέρει στο μέγιστο βαθμό την ασφάλεια και την σταθερότητα που αναζητάς. Έχεις πολλές πιθανότητες να δεις τις προσπάθειες που κανείς εδώ και πολύ καιρό, να παίρνουν τη μορφή που εσύ επιθυμείς. Θα έχεις τη στήριξη από τα δικά σου άτομα, τα οποία φαίνεται πως σε εμπιστεύονται απόλυτα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου, αν είσαι Παρθένος, μπορείς να περάσεις μια πάρα πολύ όμορφη μέρα με το σύντροφό σου, που θα ανανεώσει τόσο εσένα όσο και εκείνον. Προσπάθησε να φτιάξεις την ατμόσφαιρα και να περάσετε ένα ρομαντικό και ερωτικό βράδυ. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος σου, μην παραλείψεις να βγεις έξω το βράδυ, γιατί υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μετατραπεί μια φιλική σου σχέση σε ερωτική.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στον επαγγελματικό σου τομέα, φίλε Παρθένε, θα έχεις επιτυχία και καταξίωση, έπειτα από πολύ καιρό που παλεύεις να το πετύχεις. Η μέρα είναι κατάλληλη για να ξεκινήσεις μια νέα δραστηριότητα. Στον οικονομικό τομέα, θα έρθουν στο προσκήνιο πολλά θέματα που έχεις ξεχάσει να τακτοποιήσεις. Με λίγη καλή διάθεση και την σχετική οργάνωση στην τσέπη σου, θα καταφέρεις να ξεμπερδέψεις μια και καλή μαζί τους.




ΖΥΓΟΣ
Μπορεί να βλέπεις ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν όπως θα ήθελες, αγαπητέ Ζυγέ, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε κάνει να απογοητεύεσαι και να κλείνεσαι στον εαυτό σου. Πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί αν κινηθείς με εξυπνάδα, θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά. Η σημερινή Κυριακή είναι μια μέρα που θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που έχουν σχέση με το παρελθόν. Φρόντισε να καλύψεις κενά και να δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Μπορείς να ακούσεις την γνώμη των δικών σου ατόμων και να την εμπιστευτείς, γιατί κάποιος έξω από τον δικό σου χώρο έχει πιο ξεκάθαρη κρίση από εσένα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μην προσπαθήσεις να λύσεις σήμερα προβληματικές καταστάσεις που αφορούν στη σχέση σου, φίλε Ζυγέ. Φρόντισε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα και να οργανώσεις ένα ρομαντικό βράδυ για δύο. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία, έχε υπόψιν σου ότι η συμπεριφορά σου πρέπει να αλλάξει, ώστε να φαίνεσαι πιο διαθέσιμος και ανοιχτός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά, αρκεί κι εσύ να φροντίσεις να ξεκουραστείς και να προγραμματίσεις μερικά θέματα σε σχέση με την πορεία της. Μην πάρεις σήμερα αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον των οικονομικών σου. Πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις από το παρελθόν.




ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, πρέπει να δεις τι είναι πραγματικά σημαντικό για εσένα και τι θα πρέπει να κρατήσεις στη ζωή σου. Πάρε ξανά στα χέρια σου τις υποθέσεις εκείνες, που στο παρελθόν μπορεί να θεωρούσες ότι δεν είχαν λύσεις. Απόφυγε ενδεχόμενες τάσεις απομόνωσης, γιατί δεν σου κάνουν καθόλου καλό. Δείξε μεγάλη προσοχή στο παρασκήνιο, γιατί θα γίνουν αποκαλύψεις που θα σε κάνουν να μείνεις με το στόμα ανοιχτό.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα, αν αντιμετωπίσεις με περισσότερη εμπιστοσύνη κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου για σένα, φίλε Σκορπιέ. Πρέπει να είσαι ανοιχτός απέναντι του και να μην του γκρινιάζεις χωρίς λόγο κι αιτία. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, να περιμένετε μια είδηση από το άτομο που σας ενδιαφέρει και ανήκει στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Εσύ που είσαι Σκορπιός, στη δουλειά σου σήμερα μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα, αν δεν δώσεις σημασία σε λόγια συνεργατών σου, που μπορεί να σε επηρεάσουν αρνητικά. Να εμπιστευτείς την κρίση σου και να μην παρασυρθείς από το συναίσθημά σου. Κάνε οικονομικές συζητήσεις και ζήτα αυτά που θέλεις, γιατί αυτό το διάστημα με την Αφροδίτη να κινείται στον Καρκίνο, έχεις πολλές πιθανότητες να αυξήσεις τα έσοδά σου.



ΤΟΞΟΤΗΣ
Απόφυγε σήμερα άτομα που σε κουράζουν ψυχικά, αγαπητέ Τοξότη. Έχεις αρκετά δικά σου προβλήματα και δεν χρειάζεται να φορτώνεσαι και ξένες σκοτούρες. Μίλησε με δικά σου άτομα, για να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που τους προβληματίζει. Υπάρχουν αρκετά θέματα τον τελευταίο καιρό, που πρέπει να τα συζητήσεις, για να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η ημέρα σου θα είναι άκρως ερωτική, φίλε Τοξότη, και θα κάνεις πολλά πράγματα με το σύντροφό σου. Μην επιτρέψεις στις ανασφάλειές σου να εκδηλωθούν, γιατί μπορεί να προκαλέσεις ένα αρνητικό κλίμα μεταξύ σας, λόγω κάποιας ζηλότυπης συμπεριφοράς. Οι ελεύθεροι Τοξότες να περιμένετε μια πρόσκληση από ένα άτομο, που ανήκει στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Εσύ που είσαι Τοξότης, με καλή θέληση και με σωστό προγραμματισμό, θα μπορέσεις να διεκπεραιώσεις εύκολα τα θέματα που έχουν μείνει πίσω και σε εμποδίζουν να προχωρήσεις. Μη διστάσεις να ζητήσεις και τη βοήθεια κάποιων συνεργατών σου, ώστε να σε βοηθήσουν σε κάποιες από τις υποχρεώσεις σου. Στα οικονομικά, φρόντισε σήμερα να μην κάνεις πολλά έξοδα, γιατί δεν βρίσκεσαι και στην καλύτερη κατάσταση.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων μέχρι το απόγευμα, φίλε Αιγόκερε, θα σε κάνει δημιουργικό, αλλά πιθανόν και κάπως νευρικό. Κάποιες στιγμές θα κινηθείς με μεγάλες ταχύτητες και αυτό το ενδεχόμενο εγκυμονεί την εκδοχή συγκρούσεων. Να είσαι διαλλακτικός, ακόμη και αν κινδυνεύουν να ναυαγήσουν οι επιθυμίες σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι Αιγόκερως, προσπάθησε να δώσεις και εσύ περισσότερα συναισθήματα απέναντι στον σύντροφό σου, για να νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Μην αφήσεις τρίτα άτομα να μπουν στη σχέση σου και φρόντισε να την προστατεύσεις με κάθε τρόπο. Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου, να περιμένετε ευχάριστα νέα από ένα άτομο που ανήκει στο ερωτικό σας παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Αιγόκερε, στο χώρο της δουλειάς σου μην αφήσεις κάποιους συναδέλφους σου να σε εκμεταλλεύονται, είτε συναισθηματικά είτε οικονομικά, και σε καμία περίπτωση μην καταφεύγεις από άμυνα σε πλασματικές πραγματικότητες. Στο χέρι σου είναι να πας καλύτερα και να προωθήσεις την καριέρα σου. Τα έξοδα σου αρχίζουν να αυξάνονται και έτσι δεν έχεις τρόπους να τα καλύψεις. Κάνε την απαραίτητη οικονομία, για να τα βγάλεις πέρα.




ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η δυναμικότητα θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας για εσένα που είσαι Υδροχόος. Θα σου δοθούν ευκαιρίες να δρομολογήσεις αρκετά από τα σχέδιά σου. Αν δεν κάνεις κάποια απερίσκεπτη κίνηση, στο τέλος θα κερδίσεις αυτά που θέλεις. Η αυτοαπομόνωση δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος για την επίλυση των προβλημάτων σου, γι’ αυτό μην την επιλέξεις, όσο κι αν η αρνητική όψη της Σελήνης-Δία σε προτρέπει να το κάνεις!

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου θα κινηθεί σε καλά επίπεδα, φίλε Υδροχόε. Φρόντισε να πλησιάσεις περισσότερο το ταίρι σου και να του εκφράσεις όλα αυτά τα αισθήματα που έχεις. Και αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, σήμερα θα γίνουν σημαντικές αλλαγές και θα έχεις τον απαραίτητο δυναμισμό, για να πλησιάσεις το πρόσωπό που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αγαπητέ Υδροχόε. Πρέπει να τελειώσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, γιατί πολύ γρήγορα σε περιμένουν καινούργιες προτάσεις, οι οποίες θα είναι πολύ συμφέρουσες για σένα. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις αρκετά τα έσοδά σου.




ΙΧΘYΕΣ
Φίλε Ιχθύ, σήμερα ρίξε τους τόνους και μην οδηγείς κάποιες καταστάσεις στα άκρα. Προσπάθησε με ηρεμία και ψυχραιμία να λύσεις τα διάφορα προβλήματα, που μπορεί να προκύψουν. Επίσης απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις, ειδικά για θέματα που δεν σε αφορούν. Μια συζήτηση με δικά σου άτομα θα σου έκανε καλό. Και αν αυτό δεν είναι εφικτό σήμερα, φρόντισε να σκεφτείς μόνος σου τις καλύτερες μεθόδους, που θα μπορούσαν να σου φέρουν αποτελέσματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ο σύντροφος σου είναι δίπλα σου, για να σου συμπαραστέκεται στις δύσκολες στιγμές σου, αγαπητέ Ιχθύ. Μην τον απομονώνεις από τη ζωή σου και συζήτησε μαζί του όλα όσα σε αγχώνουν. Να είσαι σίγουρος ότι τα λόγια του θα σε ηρεμήσουν. Οι ελεύθεροι Ιχθείς, να περιμένετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, που θα σας ενθουσιάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στα επαγγελματικά σου, αν ανήκεις στους Ιχθείς, κράτησε όλα όσα σκέφτεσαι για τον εαυτό σου και μην τα λες σε άτομα, τα οποία ακόμη δεν σου έχουν αποδείξει ότι μπορείς να εμπιστεύεσαι. Οι ιδέες σου θα είναι όντως ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και την κατάλληλη στιγμή, θα μπορέσεις να τις προωθήσεις στους ανωτέρους σου. Στα οικονομικά συγκρατήσου, γιατί πολύ γρήγορα θα μείνεις ταπί και ψύχραιμος.
Πηγή: astrology.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger