E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ηθοποιός του Χόλιγουντ συνελήφθη για την επιστολή-δηλητήριο στον Ομπάμα!

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013


Υπό την εποπτεία του FBI βρίσκεται επιτέλους, σχεδόν δύο μήνες μετά την πράξη της, μια 35χρονη ηθοποιός από το Τέξοας, η οποία κατηγορείται για την αποστολή του δηλητηριώδους φακέλου με ρικίνη στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.
Πρόκειται για τη Σάνον Ρίτσαρντσον, ηθοποιό του Χόλιγουντ και μητέρα πέντε παιδιών, έγκυος στο έκτο, που έχει παίξει σε αρκετές σειρές, καθώς και σε μικρούς ρόλους στα πολύ επιτυχημένα «The Walking Dead» και «Vampire Diaries».
Σύμφωνα με αξιωματούχους, η ηθοποιός αρχικά κατηγόρησε τον -εν διαστάσει- σύζυγό της για την αποστολή της επιστολής, ενώ τηλεφώνησε και στο FBI, στις 30 Μαΐου, προκειμένου να αναφέρει την καταγγελία της.
Στη συνέχεια, ωστόσο, και αφού απέτυχε σε τεστ ανιχνευτή ψεύδους, παραδέχθηκε ότι η ίδια έστειλε τα γράμματα, γνωρίζοντας πως περιέχουν ρικίνη, ισχυριζόμενη πως ο σύζυγός της τα συνέταξε και την ανάγκασε να τα ταχυδρομήσει.
Η Ρίτσαρντσον σε ρόλο ζόμπι, στην επιτυχημένη σειρά του HBO, The Walking Dead.
Η Ρίτσαρντσον εμφανίστηκε την Παρασκευή σε δικαστήριο του Τέξας, με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας του προέδρου των ΗΠΑ, και πλέον, αντιμετωπίζει έως και δέκα χρόνια φυλάκισης.
Η επιστολή με παραλήπτη τον Μπαράκ Ομπάμα εντοπίστηκε στις 17 Απριλίου σε απομακρυσμένο χώρο ελέγχου αλληλογραφίας που δεν βρίσκεται μέσα στο Λευκό Οίκο.
Να σημειωθεί ότι οι αρχές είχαν συλλάβει για την υπόθεση και ένα 47χρονο άνδρα από τον Μισισιπή ο οποίος στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, καθώς οι κατηγορίες εις βάρος του αποσύρθηκαν.

http://www.koolnews.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger