E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΣΟΚ: Καθηγήτρια και κοινωνική λειτουργός βασάνιζαν μαθητή με ειδικές ανάγκες!

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013


Δεν μπορεί να χωρέσει ο ανθρώπινους νους τα βασανιστήρια που υπέστη επί τουλάχιστον ένα εξάμηνο, αυτιστικός μαθητής σε σχολείο της βόρειας Ιταλίας, από την ίδια την καθηγήτριά του αλλά και μια κοινωνική λειτουργό.

Οι άνθρωποι που κανονικά θα έπρεπε να φροντίζουν τον 15χρονο μαθητή, είχαν μετατραπεί στους μεγαλύτερους βασανιστές του. Ο απροστάτευτος Μικέλε υπέμενε τα βασανιστήρια και τις προσβολές χωρίς να αντιδρά.

Το σοκαριστικό βίντεο από το σχολείο, έδωσαν στην δημοσιότητα οι καραμπινιέροι που τοποθέτησαν κρυφή κάμερα στην σχολική αίθουσα.

Κατά την πρώτη μέρα που έχει καταγράψει η κρυφή κάμερα, η κοινωνική λειτουργός πλησίασε τον Μικέλε και του τράβηξε τα μαλλιά και τα αυτιά. Στη συνέχεια τον χτύπησε δυνατά στο κεφάλι και στο πρόσωπο. Ο Μικέλε δεν έβγαλε άχνα.

Την δεύτερη ημέρα του βίντεο, η κάμερα συνέλαβε την κοινωνική λειτουργό να βρίζει τον Μικέλε, αποκαλώντας τον «γαϊδούρι» και «χοιροστάσιο» ενώ παράλληλα τον χτυπούσε στον αυχένα με μια βέργα και με ψαλίδι και τον κλώτσαγε στα πόδια. Την τρίτη μέρα, η κοινωνική λειτουργός τον απείλησε ξανά ότι θα τον ξυλοκοπήσει.

Την τέταρτη ημέρα, η καθηγήτρια είπε στον Μικέλε: «Θα σου σπάσω το κεφάλι, γουρούνι… Θα σου σπάσω τη μύτη. Είσαι τελειωμένος, ζώο! Είσαι ζώο! Παλιογουρούνι!» 

Τελικά οι αστυνομικοί συνέλαβαν τις δύο γυναίκες τέρατα οι οποίες μετά από καταβολή εγγύησης 10.000 ευρώ έκαστη, αφέθηκαν ελεύθερες, αλλά βρίσκονται σε κατ” οίκον περιορισμό, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή τους.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger