E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ο πατέρας της Φαίης ξεσπά: Στο μνημόσυνο η Μαριαλένα έτρεχε σε καλλιστεία

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013


Την περασμένη Κυριακή, τελέστηκε το μνημόσυνο της άτυχης Φαίης, που έχασε τη ζωή της έπειτα από τον ξυλοδαρμό του συντρόφου της, Β. Στεφανάκη. Κι ενώ όλη η οικογένεια βρισκόταν εκεί, η αδερφή της Φαίης, Μαρία – Ελένη απουσίαζε.
Σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής, ο πατέρας της Αντώνης Μπλάχας ήταν πολύ απογοητευμένος από τη συμπεριφορά της μεγαλύτερης κόρης του, που προτίμησε να πάει στη Θεσσαλονίκη για… καλλιστεία σκύλων.
Μάλιστα, αυτό δεν ήταν το πρώτο περιστατικό που δείχνει την αδιαφορία της Μάνιας, όπως τη φωνάζουν οι φίλοι της. Μία ημέρα πριν εκπνεύσει η αδερφή της, είχε πάει και πάλι σε καλλιστεία σκύλων.
«Εμείς θρηνούσαμε τη Φαίη… Η θεία της έκανε ένα μακρινό ταξίδι από την Αμερική ειδικά για αυτό τον σκοπό και η Μαρία-Ελένη προτίμησε ένα ταξίδι αναψυχής στη Θεσσαλονίκη για να πάρει μέρος σε καλλιστεία σκύλων… Δεν μπορεί να το χωνέψει ο νους μου. Αν είναι δυνατόν… », ήταν το ξέσπασμα του πατέρα της.
Μάλιστα, η Μαρία-Ελένη έχει αναρτήσει και φωτογραφία από τη συμμετοχή του σκύλου της, Νίτρο, στο λογαριασμό της στο Facebook.

http://www.koolnews.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger