E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Επίλεκτοι στρατιώτες με… κόκκινες ψηλοτάκουνες γόβες (φώτο)

Κυριακή 28 Απριλίου 2013


Περίεργα πράγματα!!!

Σκληροί στρατιώτες, με κόκκινες ψηλοτάκουνες γόβες είναι ποτέ δυνατόν; Μη σπεύσετε να πείτε βιαστικά «όχι» γιατί τότε θα...χάσετε! Ευτυχώς όχι στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά στις Αμερικανικές. Και μάλιστα για «καλό σκοπό», καθώς αποτελούσε μέρος της καμπάνιας που πραγματοποιήθηκε σήμερα, πριν από λίγη ώρα, στις εγκαταστάσεις της φημισμένης 10ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας Μάχης (10th Combat Air Brigade/10 CAB) του Αμερικανικού Στρατού στο πλαίσιο της εκστρατείας του για την καταπολέμηση της σεξουαλικής παρενοχλήσεως, που μάλλον είναι εξαιρετικά διαδεδομένη στον Αμερικανικό Στρατό παρά τις εξαιρετικά αυστηρές ποινές.

Πιο συγκεκριμένα. Όπως πληροφορηθήκαμε από την ίδια την Ταξιαρχία, σήμερα πραγματοποιήθηκε «αγώνας» ενός μιλίου όπου οι συμμετέχοντες άνδρες φορούσαν ΟΛΟΙ...ψηλοτάκουνες γόβες κόκκινου χρώματος, σε μία προσπάθεια να αντιληφθούν το πόσο ευαίσθητες και ευάλωτες είναι οι γυναίκες εν όπλοις συνάδελφοί τους. Η πρωτοβουλία αυτή ονομαζόταν "Walk a Mile In Her Shoes" (Περπάτα 1 μίλι με τα παπούτσια της), δόθηκαν 74 ζευγάρια πανομοιότυπες κόκκινες ψηλοτάκουνες γόβες και ο «αγώνας» ήταν από τα Μαγειρεία μέχρι το Διοικητήριο και επιστροφή.

Σκεφτόμαστε απλώς πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα αυτό στον Αμερικανικό Στρατό, αλλά από την άλλη και το πόσο «επαναστατικά» μέτρα λαμβάνονται για την αντιμετώπισή του.

ΠΗΓΗ: parapolitika.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger