E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Το νέο girl it στο Νησί: Τα οπίσθια της Πίπα πέθαναν – Ζήτω αυτά της Αμάντα!

Κυριακή 28 Απριλίου 2013



Φωτιές έβαλε η περιγραφή του βρετανικού Τύπου για το νέο it girl και εγγονή της Μάργκαρετ ΘάτσερΑμάντα, που δεν δεσπόζει μόνο στα εξώφυλλα αλλά και στις εθνικές συνειδήσεις.
Με τίτλο «Τα οπίσθια της Πίπα πέθαναν: Ζήτω αυτά της Αμάντα», τα βρετανικά Μέσα αποθεώνουν την εγγονή της Μάργκαρετ Θάτσερ, θέλοντας να δημιουργήσουν το νέο it girl στο Νησί. Ποιο, όμως, μπορεί να είναι το «αμαρτωλό» βιογραφικό ενός κοριτσιού που μεγάλωσε με καλούς βαθμούς και προσευχές και φέρει το επώνυμο Θάτσερ;
Όπως δημοσιεύει το «Πρώτο Θέμα», το πρώτο πράγμα που έκανε όταν πάτησε τα πατρώα εδάφη ήταν να ζητήσει τα αγαπημένα της Ben’s cookies μαζί με το πατροπαράδοτο τσάι που μόνο οι Βρετανοί ξέρουν να φτιάχνουν. Επέλεξε δε το ωραιότερο μαύρο καπέλο, υποδήματα από εκείνα που προτιμούσε η γιαγιά, φόρεσε τις θατσερικές σήμα κατατεθέν πέρλες, έκανε το σταυρό της και ξεκίνησε. Μέσα σε λίγες ώρες η Αμάντα Θάτσερ δεν είχε μόνο μεταμορφωθεί από Αμερικανίδα σε Βρετανίδα, αλλά είχε γίνει και το αγαπημένο κορίτσι της Γηραιάς Αλβιόνας.
Οι εφημερίδες αποθέωσαν την ψυχραιμία της, το ταπεραμέντο και τη σεμνότητά της, ενώ τα ταμπλόιντ δεν φοβήθηκαν να συγκρίνουν τα οπίσθιά της με αυτά μιας άλλης περιζήτητης ενζενί, της Πίπα Μίντλετον.
«Το μαυροφορεμένο κορίτσι κατάφερε να εκτοπίσει στα σημεία την ανταγωνίστριά της: ντυμένη στα μαύρα αντί στα λευκά και σεμνή αντί για προκλητική», έγραφε η συντηρητική Daily Mail, συμπληρώνοντας ότι η Αμάντα Θάτσερ είναι πλέον και επίσημα η νέα Πίπα.
Μοιάζοντας σατανικά στη γιαγιά Θάτσερ, η Αμάντα δεν διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά που θα την έφερναν έστω, κατά το ελάχιστο, κοντά στην Πίπα. «Δεν είναι τυχαίο ότι η πρώτη εκφωνούσε προσευχές και η δεύτερη τραγουδούσε καραόκε», έγραφαν οι Βρετανοί για να τονίσουν τη διαμετρική αντίθεση των δύο ενζενί. Όντως η Αμάντα δεν υπήρξε ποτέ party animal, ίσως γιατί στο μυαλό της είχε τον παραπάνω από μπερμπάντη πατέρα της.
Κακά τα ψέματα, πίσω από τη χαριτόβρυτο Αμάντα δεν κρύβονται όπως στην περίπτωση της Πίπα άλογα και γαλαζοαίματοι αλλά μια βαριά πολιτική κληρονομιά που μάλλον είναι δύσκολο να καθαγιάσουν οι ουρανοί και οι προσευχές.

http://www.koolnews.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger