E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ενταση στο συνέδριο για τις συνεργασίες- Χαϊκάλης: «Αλήτης ο Νικολόπουλος»

Κυριακή 28 Απριλίου 2013


Αναστάτωση προκάλεσε στο συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων η παρουσία του Νίκου Νικολόπουλου και η ανακοίνωση που έκανε για εκλογική συνεργασία με το κόμμα του Πάνου Καμμένου.

Ολα ξεκίνησαν όταν κατά την ομιλία του στο συνέδριο ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος δήλωσε ότι  εκπροσωπεί τους «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες», τόνισε όμως πως «παρά τις επιμέρους διαφορές, χώρος και χρόνος για να συζητηθούν όλα τα άλλα, υπάρχει» και ανακοίνωσε συμφωνία του με τον Πάνο Καμμένο «δίνοντας από κοινού τις μεγάλες πολιτικές και εκλογικές μάχες που έρχονται.

Ακολούθησε ένα οργισμένο tweet του Παύλου Χαϊκάλη στο οποίο ανέφερε: «Πόσο αλήτης είναι αυτός ο Νικολόπουλος; Γράφει το συνέδριο εκεί που ξέρετε».

Σε επικοινωνία του newpost με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ ο τελευταίος μας είπε: «Μόνο το συνέδριο  μπορεί να αποφασίσει για τις συνεργασίες. Το θέμα είχε τεθεί πριν από την ομιλία Νικολόπουλου και έπρεπε να γίνει ψηφοφορία. Δεν μπορεί ο Νικολόπουλος να κάνει ανακοινώσεις πριν από την ψηφοφορία. Αποκλείεται ο Πάνος Καμμένος να του υποσχέθηκε ότι η συνεργασία έχει οριστικοποιηθεί χωρίς να έχει υπάρξει προηγούμενη απόφαση του Συνεδρίου».

Υπενθυμίζουμε ότι σε πολλές ομιλίες του ο Πάνος Καμμένος έχει επαναλάβει ότι δεν πρόκειται να υπάρξει υποψήφιος στο κόμμα ο οποίος να έχει ψηφίσει οποιοδήποτε μνημόνιο ενώ μιλώντας με συνεργάτες του διαμηνύει ότι για τις συνεργασίες θα αποφασίσει το συνέδριο.

Ντίνα Καραμάνου


http://newpost.gr/


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger