E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! Ποιος πολιτικός έπινε μεταμφεταμίνες με αίμα κατσίκας;

Κυριακή 28 Απριλίου 2013


Ο διαβόητος ψυχίατρος δρ Μάξ Γιάκομπσον ήταν ο αγαπημένος γιατρός πολιτικών και επωνύμων σταρ της δεκαετίας του '60. Ήταν ο άνθρωπος που με τα «θαυματουργά του κοκτέιλ» έκανε τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Τζον.Φ.Κένεντι να τρέχει ημίγυμνος, κουνώντας τα χέρια του σαν μανιακός σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης.

Άφωνοι οι σωματοφυλακές του προσπαθούσαν να τον σταματήσουν και να τον ηρεμήσουν αλλά κυρίως να διαφυλάξουν και να σώσουν την υπόληψή του.

Είχε βάλει στις φλέβες του για ακόμα μια φορά μεθαμφεταμίνη αναμεμειγμένη με αίμα κατσίκας και προβάτου που μπορούσε να δώσει ενέργεια και να λειτουργήσει ως κατασταλτικό σε πόνο κάθε μορφής.

Από το μυστικό αποκαλύπτεται στο βιβλίο των Ρίτσαρντ Λέρτζμαν και Ουίλιαμ Μπιρνς με τίτλο "Dr. Feelgood" και το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες.

Ανάμεσα σε αυτούς που είχαν δοκιμάσει την «μαγική συνταγή» του Γερμανού ψυχιάτρου ήταν η σύζυγος του JFK Τζάκι, ο Βρετανός πρωθυπουργός Ουίνστον Τσόρτσιλ, ο Αμερικανός πρόεδρος Χάρι Τρούμαν και δεκάδες σταρ του Χόλιγουντ όπως η Μέριλιν Μονρόε, Έλβις Πρίσλεϊ, Ελίζαμπεθ Τέιλορ αλλά και ο Τρούμαν Καπότε, Φράνκ Σινάτρα, Ίνγκριντ Μπέργκμαν και πολλοί άλλοι.

Ο Κένεντι όπως αναφέρεται στο βιβλίο έλεγε ότι « Αισθάνεσαι σαν τον Σούπερμαν. Πετάς. Ιδέες σου έρχονται με την ταχύτητα του φωτός. Μπορείς και συνεχίζεις αδιάκοπα για 72 ώρες χωρίς καφέ. Και εαν θέλεις σεξ, μπορείς να κάνεις όλη τη νύχτα...»


Πηγή: iefimerida.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger