E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αποκωδικοποιήστε τη συμπεριφορά του και μάθετε τι sex κάνει!

Κυριακή 28 Απριλίου 2013


Γιατί όλα είναι μία τεράστια... αλυσίδα!


Είναι όμορφος, είναι γλυκός, έχει τρόπους και σας φέρεται τέλεια! Με λίγα λόγια είναι ο άντρας της ζωής σας και αυτό δεν το διαπραγματεύεστε ούτε για αστείο! Το γεγονός ότι δεν έχετε κάνει sex ακόμα είναι απλά μία λεπτομέρεια καθότι όπως είπαμε και προηγουμένως είστε στη φάση που δεν επιδιώκετε τις απολαύσεις της σάρκας αλλά αναζητάτε μία ένωση σε υψηλό και πνευματικό επίπεδο! Αλλά όπως αντιλαμβάνεστε, sex θα γίνει αργά ή γρήγορα, αν βέβαια δεν χαλάσουν όλα κάπου στην πορεία, και καλό θα ήταν να γίνετε λίγο πιο παρατηρητική όσον αφορά κάποια σημάδια και συμπεριφορές προκειμένου να καταλάβετε πώς θα είναι σαν... εραστής! Μπορεί να σας ακούγεται αστείο και αλλόκοτο, αλλά σας ενημερώνουμε ότι στην πλειοψηφία των περιπτώσεων τα συμπεράσματα που έχουν βγει είναι, εκτός από αληθή, και αρκετά χρήσιμα! Στο κάτω κάτω δείτε το σαν μια ευκαιρία να γλιτώσετε ίσως από ένα κακό sex και από μία σχέση, κατ' επέκταση, που δεν θα σας προσφέρει τίποτα!

1. Το αγόρι το... μετροσέξουαλ: Ναι σίγουρα όλες λατρεύουμε τον David Beckham, τον ορισμό του μετροσέξουαλ άντρα, αλλά κακά τα ψέματα, στο συγκεκριμένο συγχωρούνται όλα γιατί πολύ απλά τον ξέρουν ακόμα και οι πέτρες! Με λίγα λόγια, είναι πολύ καλό ο Κώστας και ο Μήτσος να προσέχουν τον εαυτό τους και την εμφάνισή τους, αλλά αν μας ρωτάτε, η εν λόγω φροντίδα καλό θα ήταν να περιορίζεται στην καθαριότητα, σε ένα αξιοπρεπές ντύσιμο, εννοούμε να μη δείχνει γελοίος με κάτι που φοράει και σε ένα άρωμα, το οποίο του σύστησε η αδερφή του, η κολλητή ή η πρώην του! Άντρας που σπαταλά περισσότερο χρόνο από εσάς στον καθρέφτη, δεν έχει λόγο ύπαρξης στη ζωή σας γιατί πολύ απλά εσείς δεν χωράτε στη δική του! Τα αγόρια αυτά λοιπόν, είναι συνήθως πολύ ερωτευμένα με την εμφάνισή τους, χωρίς τις περισσότερες φορές να είναι έστω ωραίοι, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να αντιληφθούν και να αποθεώσουν την ομορφιά της γυναίκας που έχουν δίπλα τους! Όσον αφορά στο sex, είναι σίγουρο ότι θα περιοριστείτε στις στάσεις που αναδεικνύουν τους κοιλιακούς του, που πιθανότατα να θεωρεί ότι έχει, ενώ κάθε τόσο θα διακόπτει προκειμένου να φτύσει τον εαυτό του στον καθρέφτη για να μη ματιαστεί! Θα τον καταλάβετε από το βλοσυρό βλέμμα που έχει καθώς πίνει το ποτό του στο μπαρ και από την... ξυρισμένη γάμπα! Μακριά...

2. Το αγόρι της... τεχνολογίας: Είμαστε στην εποχή της αλματώδους ανάπτυξης της τεχνολογίας, παρόλο που δεν έχουμε να φάμε, και στην ολική κυριαρχία των υπολογιστών και των κινητών στην καθημερινότητά μας! Δεν ξέρουμε όμως αν το έχετε αντιληφθεί, αλλά πλέον το μήνυμα στο κινητό ή το facebook απλά πέθανε! Αυτό που εννοούμε, είναι ότι αν το το αντικείμενο του πόθου σας, δεν ξεκολλάει τα, ομολογουμένως γυμνασμένα του δαχτυλάκια, από το πληκτρολόγιο ή το iPhone, τότε Χιούστον έχουμε πρόβλημα! Ο συγκεκριμένος λοιπόν, λατρεύει το φλερτ και τα υπονοούμενα μέσω κινητού ή ίντερνετ, αλλά από κοντά απλά κομπλάρει! Με λίγα λόγια, άλλος πρόσωπο με πρόσωπο και άλλος από μακριά... Αυτό που έχετε να κάνετε, είναι αρχικά να δώσετε, χωρίς φυσικά να το καταλάβει συγκεκριμένη γραμμή και ύφος στην επικοινωνία σας. Δηλαδή κομμένα τα γραπτά μηνύματα και κατευθείαν τηλέφωνο! Είναι πιο άμεσο, πιο ώριμο και φυσικά πιο ξεκάθαρο! Αν πάλι δεν το δέχεται, δυστυχώς έχετε πέσει σε περίπτωση αλλόκοτη και καλά θα κάνετε να απομακρυνθείτε! Το κάνετε δεν το κάνετε, sex δεν θα δείτε, εκτός αν παρεμβάλλεται ανάμεσά σας μία οθόνη!

3. Το αγόρι που δεν... μοιράζεται: Τρώτε σουβλάκια κι εσείς η ανυποψίαστη πάτε να του πάρετε μία πατατούλα γιατί λόγω δίαιτας, αλίμονο, βοσκάτε μία ώρα πάνω από μία σαλάτα! Αφενός να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό πράγμα από το να βουτάει ο άλλος από το φαγητό σου, αλλά, αν εξαιρέσουμε τον εκνευρισμό που μπορεί να προκαλέσει, είναι ίσως μία πράξη τρυφερότητας ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που έχουν βγει ραντεβού! Μόλις λοιπόν πλησιάσετε την πατάτα, εκείνος αφηνιάζει κυριολεκτικά και τραβάει την... τροφή μακριά ως άλλος βασιλιάς της ζούγκλας! Ένα θα σας πούμε και βάλτε καλά στο μυαλό σας, ο άντρας αυτός δεν θα σας κάνει να απολαύσετε το sex γιατί πολύ απλά δεν τον ενδιαφέρει! Στοματικό δεν θα δείτε ο κόσμος να χαλάσει, και γενικότερα ο οργασμός σας είναι κάτι που δεν τον απασχολεί καθόλου! Με λίγα λόγια, αν θέλετε μετά το sex αντί να είστε ήρεμη και χαρωπή, να βρίσκεστε ένα βήμα πριν το νευρικό κλονισμό, κάντε τη δοκιμή σας, αλλά εμείς να ξέρετε σας προειδοποιήσαμε!

4. Το αγόρι με τα... καβούρια στις τσέπες: Είναι ίσως η χειρότερη κατάρα που μπορείς να ρίξεις σε μία γυναίκα που δεν συμπαθείς: Να σου τύχει τσιγγούνης άντρας! Βασικά αυτό δεν το εύχεσαι ούτε στο χειρότερο εχθρό σου, γιατί είναι κάτι πολύ βαρύ και ασήκωτο! Εν ολίγοις, αν βγείτε έξω και το να παραγγείλει δεύτερο ποτό το έχει κάνει μεσανατολικό γιατί δεν είναι και τιμές αυτές, για να κεράσει ούτε λόγος, ενώ εσείς βρίσκεστε ήδη στο τρίτο σας κρασάκι και συνεχίζετε, πίνετε για να ξεχάσετε, καλό θα ήταν μετά να γυρίσετε σπίτι μόνες σας και να τη βρείτε εσείς και ο εαυτός σας! Άντρας τσιγγούνης στη ζωή, είναι τσιγγούνης στον έρωτα αλλά και στο sex. Μην περιμένετε εκπλήξεις και εκδρομές και μην περιμένετε sex πάνω από μία φορά την εβδομάδα, γιατί και τα προφυλακτικά κοστίζουν! Καλά για δώρα ούτε λόγος. Στην καλύτερη να σας χαρίσει καμία μπατονέτα. Και το κακό ξέρετε ποιο είναι; Ότι αν τελικά μείνετε μαζί του, το δώρο αυτό θα σας... συγκινήσει! Ψυχανάλυση τώρα...

Πηγή: http://www.queen.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger