E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τον κατέβασαν από το αεροπλάνο λόγω...βάρους

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013


Ένας επιβάτης των αερογραμμών Southwest διώχθηκε από το αεροπλάνο, στο οποίο είχε επιβιβαστεί, την περασμένη Κυριακή, από το Ντένβερ με προορισμό το Σικάγο. 

Ο Μάθιου Χάρπερ δήλωσε σε αμερικανικό τηλεοπτικό σταθμό ότι “ένιωσε σαν εγκληματίας” όταν οι εργαζόμενοι στην εταιρεία του ζήτησαν να αποβιβαστεί από το αεροπλάνο.

“Είμαι 34 χρονών και ποτέ δεν έχω γελοιοποιηθεί τόσο στη ζωή μου. Όταν έβγαινα από το αεροπλάνο είχα το κεφάλι μου σκυμμένο κάτω. Ήταν το μόνο που μπορούσα να κάνω” είπε ο ίδιος.

Ο Χάρπερ που ζυγίζει περίπου 150 κιλά, περιέγραψε το περιστατικό. Είπε ότι του ζητήθηκε να κατέβει από το αεροπλάνο, τη στιγμή που άλλοι επιβάτες βρίσκονταν στην ουρά, για να επιβιβαστούν και η δικαιολογία που του είπαν ήταν ότι η πτήση ήταν υπεράριθμη.

Ο ίδιος ερωτήθηκε αργότερα από τους υπαλλήλους της εταιρείας για το αν γνωρίζει την πολιτική της εταιρείας για τους υπέρβαρους επιβάτες. Σύμφωνα με αυτήν, ο κάθε υπέρβαρος επιβάτης υποχρεούται να κλείνει δύο θέσεις, αν θέλει να ταξιδέψει με τα αεροσκάφη της.

Εκείνος απάντησε ότι γνωρίζει την πολιτική και υποστήριξε ότι υπήρχε θέση ανάμεσα σε αυτόν και τον αδελφό του, παρόλο που το αεροσκάφος ήταν γεμάτο.

Η όλη ιστορία έληξε τελικά, όταν ο Χάρπερ επιβιβάστηκε και πάλι στο αεροπλάνο, το οποίο απογειώθηκε με μισή ώρα καθυστέρηση.

Η εταιρεία του προσέφερε αποζημίωση 100 δολαρίων, αλλά εκείνος δεν την έκανε δεκτή και σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον της εταιρείας. 

http://www.newsit.com.cy/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger