E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Νεκρός ο νεαρός που κατηγορήθηκε λανθασμένα ως βομβιστής της Βοστώνης

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Τραγική κατάληξη είχε ο 22χρονος Σανίλ Τριπάθι, ο οποίος είχε λανθασμένα κατηγορηθεί στην αρχή πως ήταν ένας από τους βασικούς υπόπτους για την βομβιστική επίθεση στην Βοστόνη, καθώς μετά από πολλές μέρες που αγνοείτο βρέθηκε νεκρός από την Αστυνομία.

Ο Σανίλ είχε αρχικά κατηγορηθεί πως αυτός κρυβόταν πίσω από την επίθεση στον Μαραθώνιο και οι φωτογραφίες του είχαν βγει και στην δημοσιότητα. Στο συμπέρασμα αυτό συνηγορούσε και το γεγονός πως ο νεαρός φοιτητής ήταν άφαντος μετά την επίθεση και ούτε συγκαταλεγόταν μέσα στους τραυματίες και τα θύματα. Ενώ το γύρο του διαδικτύου έκαναν και οι φωτογραφίες οι οποίες τον έδειχναν να στέκεται δίπλα στον Ταμερλάν Τσαρνάεφ, μπερδεύοντάς τον ουσιαστικά με τον αδελφό του, Τζοχάρ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας της περιοχής πιστεύεται πως έχει βρεθεί το σώμα του νεαρού και υπολογίζεται πως μέχρι αύριο θα έχει εξακριβωθεί εάν όντως αυτός είναι. Το σώμα του βρέθηκε σε ένα ποτάμι της περιοχής σε σήψη χωρίς να έχει προσωπικά αντικείμενα αξίας να του κλέψουν καθώς είχε αφήσει το κινητό του και το πορτοφόλι του στο σπίτι.

Ο Σανίλ Τριπάθι είναι 22 ετών και φοιτητής στο Brown University. Η τραγική ανακάλυψη της αστυνομίας έρχεται μάλιστα μερικές ημέρεςμετά την δημόσια συγγνώμη της αστυνομίας στην οικογένεια του φοιτητή για την διαπόμπευσή του και την στοχοποίησή του.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger