E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 25 Απριλίου 2013

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013


Κριός
21/3-20/4

Η ημέρα θα είναι κάπως περίεργη για το ζώδιό σου, αγαπητέ Κριέ, μια και θα προκύψουν κάποια προβλήματα, που θα σου είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις. Μην κλείνεσαι λοιπόν στον εαυτό σου και άφησέ τους δικούς σου ανθρώπους να σταθούν πλάι σου και να σε βοηθήσουν. Μοιράσου τις χαρές, αλλά και τις ανησυχίες σου, και θα ανακαλύψεις ότι οι έγνοιες γίνονται μικρότερες, όταν τις αντιμετωπίζεις με παρέα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, φρόντισε να περάσεις κάποιες στιγμές με τον σύντροφό σου, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου να περιμένετε μία πρόσκληση από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Καλό είναι να την αποδεχτείτε και να μην αφήσετε τους φόβους σας να σας κυριεύσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Υπάρχει μια αγωνία για το μέλλον των επαγγελματικών σου, φίλε Κριέ, αλλά δεν πρέπει να σε κυριεύει και να καθοδηγεί τη σκέψη σου. Να ξέρεις ότι κάποια σχέδια μπορεί να παρουσιάσουν καθυστερήσεις σήμερα, λόγω της Έκλειψης Σελήνης που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού, αλλά η επιτυχία τους είναι εξασφαλισμένη. Φρόντισε να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.



Ταύρος
21/4-20/5

Η μέρα σήμερα απαιτεί προσοχή σε κάθε κίνηση και ενέργεια που προτίθεσαι να κάνεις, αγαπητέ Ταύρε, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού. Μπορεί να πάρεις κάποιες απογοητεύσεις, αλλά μην στεναχωρηθείς, γιατί θα είναι προσωρινές και δεν θα σε επηρεάσουν στο μέλλον. Να θυμάσαι ότι ανοίγεται μπροστά σου μια πολύ ευνοϊκή περίοδος, που σου επιφυλάσσει χαρές και επιτυχίες. Φρόντισε μόνο μην σου μείνουν εκκρεμότητες, που θα σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, η σημερινή ημέρα αυξάνει τον ερωτισμό σου και θα έχεις τη δυνατότητα, αλλά και την ανάλογη διάθεση, να κάνεις ακόμη καλύτερη τη σχέση σου. Εσύ που κάνεις ακόμη συντροφιά με τη μοναξιά, σήμερα θα έχεις πολλές πιθανότητες να την διώξεις από κοντά σου, καθώς θα γνωρίσεις ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο, που θα έρθει να ταράξει την ηρεμία της ζωής σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Η ενεργητικότητα που θα έχεις στα επαγγελματικά σου θα είναι μεγάλη, φίλε Ταύρε. Μπορείς να λύσεις πολλά θέματα, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν. Επίσης, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για οικονομικά θέματα, αλλά μην κλείσεις σήμερα σημαντικές συμφωνίες.



Δίδυμοι
21/5-21/6

Αγαπητέ Δίδυμε, φρόντισε σήμερα να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά σε ό,τι κάνεις, για να μην συμβούν λάθος κινήσεις. Προσπάθησε να μην αντιμετωπίζεις με υπερβολική ευαισθησία αυτά που σου λένε, γιατί μπορεί να κάνεις λανθασμένες εκτιμήσεις, λόγω της μεγάλης συναισθηματικότητας που θα σου δώσει η σημερινή Σεληνιακή Έκλειψη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού.

Αισθηματικές προβλέψεις
Πολλά πράγματα που σε κούραζαν στη σχέση σου, φίλε Δίδυμε, τώρα θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Με τις θετικές επιρροές που σου στέλνει η Αφροδίτη από τον Ταύρο, θα περάσεις ένα ρομαντικό και ταυτόχρονα ιδιαίτερα ερωτικό βράδυ με τον σύντροφό σου. Όσο για εσένα που κοιμάσαι αγκαλιά με την μοναξιά σου, βγες έξω, διασκέδασε και φρόντισε να ενδώσεις στα φλερτ που θα προκύψουν, χωρίς αναστολές και ανασφάλειες. Σίγουρα απόψε κάτι καλό θα συμβεί…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Δίδυμος, θα συμβούν κάποιες αλλαγές στη δουλειά σου, που θα είναι πολύ ευχάριστες. Θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες, για να τακτοποιήσεις θέματα που ήταν σε εκκρεμότητα. Στα οικονομικά, έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα. Προσπάθησε να συγκρατηθείς, γιατί υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις.



Καρκίνος
22/6-22/7

Φίλε Καρκίνε, προσπάθησε σήμερα να ηρεμήσεις και να δεις τις καταστάσεις πιο ρεαλιστικά, για να μπορέσεις να βρεις λύσεις, που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Δεν μπορείς να ανεχτείς την ασάφεια, γι’ αυτό πρέπει να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που υπάρχουν. Κάποιοι άνθρωποι από το κοντινό σου περιβάλλον δεν αλλάζουν και οφείλεις να τους αποδεχτείς όπως είναι, γι’ αυτό μην αναλώνεσαι σε τέτοιες διαδικασίες και ξοδεύεις τον ελεύθερο χρόνο σου άσκοπα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, φρόντισε να μιλήσεις με ηρεμία στον σύντροφό σου, ώστε να λυθούν όλα αυτά που σε προβληματίζουν και να πάει η σχέση σου καλύτερα. Όσο για σένα που σε συντροφεύει ακόμη η μοναξιά, μην κάθεσαι καθόλου, γιατί ο έρωτας είναι πολύ κοντά σου και πρέπει να βρεις τον τρόπο να τον συναντήσεις…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά, αγαπητέ Καρκίνε. Πρέπει να προγραμματιστείς περισσότερο και να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις. Δρομολόγησε τα μελλοντικά σου σχέδια, αλλά πρόσεξε να μην αμελήσεις τις καθημερινές ευθύνες σου. Στα οικονομικά θα αρχίσεις να ισορροπείς, ενώ τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Φρόντισε να αποδεχτείς κάποιες προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, γιατί θα είναι συμφέρουσες.



Λέων
23/7-23/8

Αγαπητέ Λέων, σήμερα κάνε τον απολογισμό σου και επεξεργάσου τα δεδομένα του παρελθόντος. Κυρίως φρόντισε να τακτοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να έχεις με θέματα οικογένειας, γιατί διανύεις μία περίοδο που με λίγη περισσότερη προσπάθεια από την μεριά σου, μπορείς να πραγματοποιήσεις πολλά από τα όνειρά σου. Η διάθεσή σου θα είναι καλή. Φρόντισε να ξεκουραστείς και να κοιτάξεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, γιατί τώρα τελευταία τον έχεις παραμελήσει.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σε προβληματίζουν αρκετά πράγματα στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων. Με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από τον Άρη στο ζώδιο του Ταύρου, θα αλλάξουν πολλά πράγματα στη σχέση σου προς το καλύτερο. Κι αν ακόμη αναζητάς το άτομο που θα αλλάξει τη ζωή σου, πρέπει να ασχοληθείς περισσότερο με την εξωτερική σου εμφάνιση και να γίνεις ελκυστικότερος, ώστε να γοητεύσεις όποιο άτομο σε ενδιαφέρει…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Λέων, πρέπει να πιέσεις τις καταστάσεις, για να ξεμπερδέψεις με ορισμένα θέματα που σε απασχολούν. Μην αφήνεις τον χρόνο να περνάει ανεκμετάλλευτος και μην ξεφύγεις από τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρέπει να οργανωθείς περισσότερο και να μην κάνεις άλλα οικονομικά ανοίγματα.



Παρθένος
24/8-22/9

Ημέρα που πρέπει να αρχίσεις να εξωτερικεύεσαι και να λες πως νιώθεις στα αγαπημένα σου άτομα είναι αυτή η Πέμπτη για εσένα, αγαπητέ Παρθένε. Θα δεις ότι πολλές καταστάσεις που ήταν σε στασιμότητα στο παρελθόν, τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Μόνο μην ξεχνάς πως αυτήν την περίοδο, η λέξη κλειδί για σένα είναι “χαλαρότητα”.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Παρθένε, θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στον σύντροφό σου, για κάποια πράγματα που σε ενοχλούν. Μη διστάσεις να το κάνεις, γιατί στο τέλος θα νοιώσεις ικανοποίηση από τις θετικές εξελίξεις. Όσο για σένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, έχεις όλα τα φόντα να κάνεις την καλύτερη γνωριμία που θα σε ανανεώσει, αρκεί να ξεχάσεις μια καλή το παρελθόν και να βάλεις πλώρη για νέες ερωτικές περιπέτειες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά, αν είσαι Παρθένος. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για κάποια θέματα που ακόμη παραμένουν στάσιμα. Στο τέλος, όλα θα τα καταφέρεις όπως επιθυμείς. Στα οικονομικά σου, μπορείς να αυξήσεις τα εισοδήματά σου με κάποιες έξυπνες αλλαγές, αλλά και πάλι δεν θα είναι ικανές να σου εξασφαλίσουν πολύ μεγαλύτερη άνεση από αυτή που έχεις.



Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα απαιτείται απόλυτη προσοχή σε αυτά που λες, φίλε Ζυγέ, λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την Έκλειψη Σελήνης, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού. Η υπερβολική ειλικρίνειά σου, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με άτομα που δεν θα ήθελες να παρεξηγηθείς, γι’ αυτό προσπάθησε να δείξεις περισσότερη διπλωματία. Επαφές και γνωριμίες θα τονώσουν την εικόνα σου και τις δημόσιες σχέσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η ημέρα θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου στα ύψη, αγαπητέ Ζυγέ, και θα περνάς πολύ καλά στη σχέση σου. Αν είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης, συνέχισε έτσι και πολύ γρήγορα, από εκεί που δεν το περιμένεις, θα βρεθείς δεσμευμένος και ευτυχισμένος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ζυγός, ξημερώνει μία ημέρα που οι ευκαιρίες θα έρχονται η μία μετά την άλλη και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Θα δεχτείς κάποιες προτάσεις, που μπορούν να σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα οικονομικά σου. Φρόντισε λοιπόν να τις εξετάσεις με την απαραίτητη σοβαρότητα, γιατί μπορεί να είναι πολύ συμφέρουσες για το πορτοφόλι σου.



Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, φίλε Σκορπιέ, θα είσαι ιδιαίτερα συναισθηματικός και, ενώ η τύχη θα είναι με το μέρος σου, εσύ μάλλον θα τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Μην μένεις σε αρνητικές εμπειρίες και απόκτησε μία πιο θετική και αισιόδοξη ματιά στα γεγονότα, για το δικό σου καλό.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, απόφυγε σήμερα να κουράσεις τον σύντροφό σου με άλλες καταστάσεις και μην λες πράγματα που μπορεί να τον αγχώσουν και να τον προβληματίσουν. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη που να σε ευχαριστεί, πέρασε όσο το δυνατόν καλύτερα μπορείς, παρέα με τους στενούς σου φίλους. Η διάθεση σου σίγουρα θα ανανεωθεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φρόντισε να κινηθείς χαλαρά στη δουλειά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, χωρίς να κάνεις καμία βιαστική κίνηση. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις τα ζητήματα που καθυστερούν, αλλά πρέπει να είσαι συγκρατημένος και μετρημένος στις κινήσεις σου. Πρέπει επίσης να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, γιατί θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα, που δεν τα είχες προβλέψει.



Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα, φίλε Τοξότη, κάποια πολύ δικά σου άτομα δεν θα δεχτούν τις απόψεις σου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να έρθεις σε αντιπαράθεση μαζί τους. Κράτησε μία ουδέτερη στάση και απόφυγε κάθε μορφής σύγκρουση με το περιβάλλον σου. Επίσης, σε επαγγελματικό επίπεδο, μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα αν δεν εξετάσεις όλες τι παραμέτρους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Έφτασε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στη σχέση σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, ώστε η πορεία της να είναι ξεκάθαρη. Ο σύντροφός σου σε κατανοεί και συμπαραστέκεται στους προβληματισμούς και στις ανησυχίες σου κι εσύ νιώθεις πολύ καλύτερα. Κι αν ακόμη έχεις παρέα την μοναξιά, μην το βάζεις κάτω και διεκδίκησε με όσους τρόπους διαθέτεις το δικαίωμα σου στον έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αγαπητέ Τοξότη, έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ σημείο και το σωστό θα ήταν να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτα, αλλά να κινηθείς έξυπνα και χωρίς να επαναπαυτείς. Για να ισορροπήσουν τα οικονομικά σου, δεν θα πρέπει να κάνεις καινούργια ανοίγματα, που θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού.



Αιγόκερως
22/12-19/1

Αγαπητέ Αιγόκερε, σταμάτα να καταπιέζεσαι και φρόντισε να μην λες μερικές φορές πράγματα που δεν τα πιστεύεις. Δρομολόγησε την επίλυση κάποιων θεμάτων που σε απασχολούν και, με αντικειμενική κρίση, κυνήγησε τις πιο συμφέρουσες για εσένα λύσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, φρόντισε να μην μεταφέρεις την αγχωμένη σου διάθεση μέσα στο σπίτι. Απόφυγε να δείξεις στον σύντροφό σου τους προβληματισμούς, που μπορεί να έχεις σε άλλους τομείς της ζωής σου, και ετοίμασε ένα ρομαντικό δείπνο για δύο, που θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα νιώσετε πολύ καλύτερα. Κι αν ακόμη έχεις την μοναξιά αγκαλιά σου, μη διστάσεις να ομολογήσεις το ενδιαφέρον σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η ανταπόκριση που θα λάβεις, θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου, φίλε Αιγόκερε, θα ανοιχτούν νέοι ορίζοντες, για να κάνεις καινούργια πράγματα. Καλή ημέρα για να τακτοποιήσεις τις επαγγελματικές σου εκκρεμότητες και παράλληλα, να κάνεις μία προσπάθεια για να οργανώσεις καλύτερα τα οικονομικά σου. Σε κάθε περίπτωση, μην κάνεις περιττά έξοδα.



Υδροχόος
20/1-19/2

Φρόντισε σήμερα να είσαι απόλυτα οργανωμένος και συνεπής σε κάθε είδους εκκρεμότητα που έχεις να διεκπεραιώσεις, αγαπητέ Υδροχόε, διαφορετικά θα έχεις προβλήματα. Μην κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αφήνοντας θέματα του παρελθόντος στη μέση. Όσο θετική κι αν είναι αυτή η περίοδος και όσες ευκαιρίες και αν σου παρουσιαστούν, να ξέρεις ότι κάποιες στιγμές πρέπει να ξεκουράζεσαι κιόλας.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν είσαι Υδροχόος, και πολλά πράγματα θα πάνε καλύτερα από ό,τι περίμενες. Όσο για σένα που αναζητάς το άλλο σου μισό και ακόμη δεν το έχεις βρει, μην διστάσεις να αποδεχτείς τώρα μία πρόσκληση που θα σου κάνει άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Δώσε του την ευκαιρία να γνωριστείτε καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Υδροχόε, στη δουλειά σου τα πας πολύ καλά και θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να τα πας ακόμη καλύτερα. Προβλήματα που σταματούσαν τα σχέδιά σου, τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Στα οικονομικά σου, πρέπει σε οποιαδήποτε συναλλαγή κάνεις να προσέχεις και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις.


Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα, φίλε Ιχθύ, φρόντισε να οπλιστείς με θάρρος και να τολμήσεις να κάνεις νέα ανοίγματα. Επιτυχία για σένα σημαίνει ανάληψη πρωτοβουλιών. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες ευνοούνται και θα έχεις την ευκαιρία να διακριθείς σε τέτοιου είδους τομείς. Σε συζητήσεις που θα κάνεις με πρόσωπα τού οικογενειακού σου περιβάλλοντος, θα πρέπει να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα, για να δώσεις σωστές λύσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στη σχέση σου, αγαπητέ Ιχθύ, ίσως ο σύντροφός σου να σου επισημάνει ορισμένα προβλήματα, στα οποία θα πρέπει να δώσεις την ανάλογη σημασία, για να τον κάνεις να νιώσει καλύτερα. Φρόντισε, με χαμηλούς τόνους, να λύσεις οποιαδήποτε παρεξήγηση. Για σένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά και θα κάνεις και την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, η δουλειά σου έχει αρχίσει να πηγαίνει πολύ καλά και μπορείς να δρομολογήσεις σχέδια, που έχεις βάλει από παλιά σαν στόχους. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Κινήσου συγκρατημένα, μην κάνεις περιττές αγορές και πολύ γρήγορα θα τα δεις να βελτιώνονται.
Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger