E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Οι εξωσυζυγικές σχέσεις αδυνατίζουν!

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013


Τρία κιλά κατά μέσο όρο χάνουν οι άνδρες που έχουν εξωσυζυγικές σχέσεις, ενώ οι άπιστες γυναίκες χάνουν κατά μέσο όρο 4,5 κιλά ,σύμφωνα με τα αποτελέσματα βρετανικής έρευνας.

Η απιστία αναδεικνύεται σε ένα αποτελεσματικό τρόπο απώλειας βάρους, αν και οι ειδικοί εφιστούν την προσοχή στο ότι προηγούμενες έρευνες έχουν συσχετίσει τις εξωσυζυγικές σχέσεις των ανδρών με τον αυξημένο κίνδυνο εμφραγμάτων.

Στην έρευνα παρατηρήθηκε ότι το 50% των ανδρών και το 62% των γυναικών είπαν ότι είχαν αδυνατίσει, ενώ είχαν μια παράλληλη σχέση. Αν και οι ερωτηθέντες ίσως υπερέβαλαν στις απαντήσεις τους, δεδομένου ότι η έρευνα διενεργήθηκε από ένα website γνωριμιών που απευθύνεται σε παντρεμένους, οι ειδικοί επισημαίνουν ότι υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους η απιστία θα μπορούσε να μας… αδυνατίσει.

Ορισμένοι από τους λόγους που επισημαίνουν είναι το στρες της διατήρησης μιας εξωσυζυγικής σχέσης, το οποίο οδηγεί σε αύξηση του ρυθμού του μεταβολισμού και ως εκ τούτου και των καύσεων.

Επίσης, η έλλειψη χρόνου λόγω των περισσότερων υποχρεώσεων, που έχει σαν αποτέλεσμα την παράλειψη γευμάτων, αλλά και η ύπαρξη ενός ισχυρού κινήτρου για αδυνάτισμα, προκειμένου να είναι πιο ελκυστικοί στο νέο τους σύντροφο, οδηγούν τους έχοντες εξωσυζυγικές σχέσεις στην απώλεια βάρους.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger