E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Κάντο όπως οι Αιγύπτιοι! Το τρικ που θα σε κάνει να αδυνατήσεις γρήγορα

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013



Την ώρα που τα προϊόντα αδυνατίσματος κάνουν την εμφάνισή τους, το ένα μετά το άλλο, με καταιγιστικό ρυθμό, και ενώ παράλληλα, ο μέσος όρος των παχύσαρκων ανθρώπων αναβαίνει διαρκώς, η λύση για ένα γρήγορο αδυνάτισμα, ενόψει των διακοπών του Πάσχα, και του καλοκαιριού, φαίνεται πως κρύβεται στους… αρχαίους πολιτισμούς!
Μάλιστα, η λύση αυτή, φαίνεται πως είναι τόσο απλή, όσο ένα κομμάτι σπάγκου. Πρόκειται για μία συσκευή, η οποία πρωτοχρησιμοποιήθηκε, από τους Αιγύπτιους των αρχαίων χρόνων, και πρόκειται για ένα κομμάτι πολυεστέρα, ο οποίος φοριέται γύρω από την κοιλιά. Έτσι, λέγεται πως παρέχει μια υπενθύμιση για το πότε έχετε φάει πολύ, κάνοντάς σας να σταματάτε, όταν το έχετε παρακάνει, αλλά και να βλέπετε πότε έχετε χάσει πόντους και κιλά.
Με αυτόν τον τρόπο, όποιος το χρησιμοποιεί, έχει μια διαρκή ενημέρωση για την πορεία της προσπάθειάς του για απώλεια βάρους! Βέβαια, η βρετανική εταιρεία που θα το προωθήσει στην παγκόσμια αγορά, έχει εξελίξει το προϊόν, ενώ έχουν φροντίσει, να μην φαίνεται κάτω από τα ρούχα σας, όσο εσείς θα το φοράτε.

http://www.koolnews.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger