E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΣΟΚ: Επιχείρησε να μεταφέρει με λεωφορείο τη νεκρή κόρη του με λεωφορείο της γραμμής μέσα σε τσάντα (φώτο)

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013



Δεν είχε λεφτά για νεκροφόρα 

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν οι υπεύθυνοι σταθμού λεωφορείου της Κίνας, όταν ενώ περνούσαν από το σκάνερ των αποσκευών την τσάντα του Γιανγκ Τσενγκ Λιν Σαν διαπίστωσαν ότι μέσα σε αυτή περιέχεται ένα... άψυχο κορμί...

Ο 35χρονος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να δώσει εξηγήσεις. Τότε διαπιστώθηκε το μέγεθος της τραγωδίας που ζούσε ο ίδιος και η οικογένειά του.

Οπως υποστήριξε ο Γιανγκ Τσενγκ Λιν Σαν μόλις είχε παραλάβει από το νοσοκομείο το άψυχο κορμί της δύο ετών κόρης του που είχε καταλήξει «χτυπημένη» από σοβαρή ασθένεια.

Το σπίτι της οικογένειας απείχε δυο ώρες από το νοσοκομείο και ο 35χρονος μη μπορώντας να αντέξει τα έξοδα της μεταφοράς της νεκρής κόρης του με νεκροφόρα αποφάσισε να τη μεταφέρει με το δημόσιο λεωφορείο.

«Δεν είμαστε πλούσιοι και τα γραφεία κηδειών μας ζητούσαν μια περιουσία. Οι υπόλοιποι επιβάτες του λεωφορείου δεν θα καταλάβαιναν το παραμικρό ούτε θα υποψιάζονταν τι περιέχει η τσάντα, αν οι υπεύθυνοι του σταθμού λεωφορείου δεν είχαν κάνει τόση φασαρία» υποστήριξε ο Σαν.

Η αστυνομία των άφησε ελεύθερο χωρίς να του επιβληθεί η παραμικρή ποινή, ενώ η νεκρή κόρη του μεταφέρθηκε στο σπίτι τους με ταξί.

Από την πλευρά της η Αστυνομία μέσω του εκπροσώπου της δήλωσε ότι απαγορεύεται η μεταφορά νεκρών με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Είναι ένας τρόπος αναξιοπρεπής. Η παράδοσή μας λέει ότι ο νεκρός πρέπει να περάσει από το σπίτι του, αλλά δεν είναι δυνατό να μεταφέρεται ένα άψυχο κορμί σε μια τσάντα».




Πηγή: iefimerida.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger