E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η μετάλλαξη της αγνής Emma Watson σε κακό κορίτσι για χάρη της Sofia Coppola

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013


Το καλό κορίτσι έγινε κακό και πονηρό και όλα αυτά για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία "The Bling Ring". Emma συνέχισε. Μας αρέσεις έτσι.

Όταν μία νεαρή ηθοποιός τελειώνει το μπλοκμπαστερικό franchise teen ταινιών και σέβεται τον εαυτό της το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να αφήσει ανέμελα τα μαλλιά της να πέσουν στους ώμους και να παίξει έναν προβοκατόρικο indie ρόλο.

Η Kristen Stewart έπαιξε στο "On the Road" και η Selena Gomez στο "Spring Breakers". Τώρα είναι η σειρά της Emma Watson. Μετά την πρώτη της προσπάθεια στο "The Perks of Being a Wallflower", η 22χρονη Βρετανή ηθοποιός επιστρέφει ακόμα πιο hawt  στη νέα ταινία της Sofia Coppola, "The Bling Ring".

H πρώην χαριποτερική σταρ υποδύεται τη Nicki, η οποία ηγείται μίας ομάδας εφήβων που παρακολουθούν τις κινήσεις των διασημοτήτων μέσω των social media και κάθε φορά που αυτοί απουσιάζουν από το σπίτι τους μπαίνουν και τους κλέβουν (τόσο απλά).

Πρόκειται για αληθινή ιστορία, βασισμένη σε υπόθεση του 2009 με "θύματα", μεταξύ άλλων την Paris Hilton, Orlando Bloom και τη Lindsay Lohan.

H "Nicki" στην ουσία είναι η Alexis Neiers, η οποία μπορεί να μην ήταν η αρχηγός της πραγματικής ιστορίας, αλλά ωστόσο έγινε η πιο γνωστή και αυτό χάρη στο background της (κόρη μοντέλου του Playboy) και της εξυπνάδας της (δέχτηκε να κάνει τη ζωή της reality).
Ανυπομονούμε να δούμε την Emma ως το απόλυτα άτακτο club girl (μπας και της φύγει η ρετσινιά της αγαθής Ερμιόνης επιτέλους).   


The Bling Ring από teasertrailer
http://www.cosmo.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger