E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Θέλετε να παντρευτείτε και δεν έχετε λεφτά; Δείτε πώς να τα εξοικονομήσετε

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013


Η τελετή του γάμου αποτελεί για πολλούς όνειρο ζωής. Ιδίως όμως για τις γυναίκες. Ένας εντυπωσιακός, μεγαλοπρεπής γάμος σίγουρα θα είναι μία ανάμνηση ζωής, ακόμη κι εάν ο γάμος δεν πάει καλά. Χωρίς ωστόσο το απαραίτητο μπάτζετ, τέτοιου είδους γάμος μπορεί μόνο σαν φαντασίωση να υπάρξει.
Σύμφωνα με έρευνα στην Αμερική, κατά μέσον όρο, σε κάθε γάμο ξοδεύθηκαν 28 χιλιάδες δολάρια, δηλαδή περίπου 21.600 ευρώ. Ωστόσο, όπως επισημαίνουν ειδικοί, δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για να κάνετε έναν τέλειο γάμο. Απλά σχέδιο.
Δείτε μερικές συμβουλές που δίνουν ειδικοί
  1. Δημιουργήστε ένα πλάνο. Ένας προϋπολογισμός θα ήταν ο,τι πρέπει για να βρείτε τι είναι απαραίτητο και τι δεν είναι.
  2. Καλέστε λιγότερο κόσμο. Δεν είναι ανάγκη να φέρετε όλο το συγγενολόι που βλέπετε μια φορά την δεκαετία. Σίγουρα θα εξοικονομήσετε κάποιο σημαντικό ποσό από την αποφυγή ανεπιθύμητων συγγενών.
  3. Αποφύγετε τις διακοπές εκείνη την περίοδο. Μπορείτε να πάτε αργότερα, αφού τα οικονομικά σας αποκατασταθούν.
  4. Προτιμήστε τα social media για να προσκαλέσετε κόσμο. Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο θα μπορούσε να φανεί πολύ χρήσιμο για την αποστολή εξίσου εντυπωσιακών προσκλήσεων γάμου.
  5. Κάντε αυτό που θέλετε και όχι αυτό που θέλουν οι άλλοι. Δεν παρουσιάζετε σόου. Διοργανώνετε μία γαμήλια τελετή και πρέπει να ακολουθήσετε μόνο τις επιλογές σας.
  6. Μη φοβάστε να ανακαλύψετε εναλλακτικά πάρτυ. Μπορείτε να περάσετε εξίσου καλά και με άλλες μορφές πάρτυ λιγότερο κοστοβόρες.
  7. Προτιμήστε να βρείτε χώρους πιο οικονομικούς. Φθηνά σερβίτσια, τραπεζομάντηλα και τραπέζια θα έκαναν την ίδια δουλειά και θα εξοικονομούσατε πιο πολλά. Οι καιροί δεν είναι κατάλληλοι για πολυτέλειες!

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger