E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Φάρμακα delivery μέσω ίντερνετ! Πως Αθηναίος γιατρός έστησε «πάρτι» φαρμάκων

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013


Μετά τις πίτσες delivery και ιατρικές συνταγές delivery! Ως γνωστόν στην Ελλάδα του… ελέγχου της τρόικας και του μνημονίου, μόνο έλεγχοι δε γίνονται τελικά. Ιδιώτης γιατρός έστησε ηλεκτρονικό «μαγαζί» συνταγών φαρμάκων. Δείτε πως οι ασθενείς παραγγέλνουν τα φάρμακά τους από το ίντερνετ χωρίς καν ιατρική εξέταση.  

Έντονο προβληματισμό προκαλεί ιστοσελίδα Αθηναίου παθολόγου ο οποίος παρέχει υπηρεσίες… «παραγγελίας συνταγών» και «εξετάσεων online»!

 Ειδικότερα, με βάση τις πληροφορίες της ιστοσελίδας του γιατρού, όποιος ασθενής επιθυμεί, μπορεί να μπει και να συμπληρώσει φόρμα και να παραγγείλει τα φάρμακά του on line, παραγγέλνοντας ουσιαστικά την ιατρική συνταγή. 

Στη συνέχεια το ιατρείο επεξεργάζεται και ετοιμάζει τη συνταγή και την αποστέλλει στον ενδιαφερόμενο εντός 24 ωρών! Μάλιστα σε περίπτωση που η παραγγελία της συνταγής γίνει από επαρχία ή από περιοχή του λεκανοπεδίου και επιθυμεί ο ασθενής η συνταγή να αποσταλεί στο σπίτι του, όπως διευκρινίζεται,  τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον ασθενή και η πληρωμή των εξόδων συνταγογράφησης γίνεται με αντικαταβολή.

Άγνωστο παραμένει το γεγονός πως οι αρμόδιες ελεγκτικές αρχές του υπουργείου Υγείας δεν έχουν λάβει τα απαραίτητα μέτρα για τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα που προκαλεί εύλογα ερωτήματα για τη νομιμότητα των υπηρεσιών που παρέχει. 
Τη στιγμή μάλιστα που όλοι οι ιδιώτες γιατροί βρίσκονται στο μικροσκόπιο της τρόικας και του  υπουργείου Υγείας, για τον αριθμό των φαρμάκων που συνταγογραφούν. 

Δείτε παρακάτω τη φόρμα που έχει αναρτηθεί στο site του παθολόγου, (θέμα που αποκάλυψε η ιστοσελίδα των γιατρών του ΕΟΠΥΥ iatroi.eu),  όπου ο καθένας μπορεί να παραγγείλει την ιατρική του συνταγή αλλά και τα φάρμακά του. 


http://iatropedia.com

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger