E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Απίστευτο Σκάνδαλο! Σταρ κατηγορούνται ότι ήταν πόρνες πολυτελείας!

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013



Μπορεί οι πρωταγωνίστριες του Hollywood να θεωρούνται υπεράνω πάσης υποψίας, ένα νέο σκάνδαλο όμως προερχόμενο από άτομο που ανήκει στη διεθνή showbiz απειλεί να βλάψει την υπόληψη όλων αυτών που θαυμάζουμε.

Σύμφωνα λοιπόν με το άτομο το οποίο κρύβεται πίσω από το νέο σκάνδαλο, οι σταρ που ήταν στο ξεκίνημα της καριέρας τους πoρνες πολυτελείας είναι οι ακόλουθες:

- Marilyn Monroe: κέρδιζε $500 τη μέρα για να συνοδεύει παραγωγούς και σκηνοθέτες, ενώ υπάρχουν πoρνό ταινίες της στο διαδίκτυο.

- Kim Novak: ένας πράκτορας του FBI υποστηρίζει πως τη συνέλαβε για πoρνεία στο Σικάγο, πριν γίνει φυσικά γνωστή.

-  Sharon Stone: ζητούσε $1000 τη μέρα για να συνοδεύει κυρίους. Μάλιστα, ο Michael Douglas τη θεώρησε τόσο ψυχρή που σύμφωνα με τον ίδιο μάρτυρα επιδόθηκε σε πραγματικό σεx μαζί της στην περιβόητη ερωτική σκηνή προκειμένου να την κάνει να αποδώσει τα μέγιστα. Από τότε η ταρίφα της δεκαπλασιάστηκε.

- Catherine Zeta Jones: Σύμφωνα πάντα με το ίδιο άτομο, έχει συνοδέψει με την αμοιβή των $10,000 των πρίγκιπα της Ουαλίας, ενώ πριν γνωρίσει τον Michael Douglas δούλευε ως πόρνη στο Las Vegas.

- Salma Hayek: μπορεί σήμερα να είναι σύζυγος ενός από τους πιο δυνατούς επιχειρηματίες, παλαιότερα όμως το όνομά της ήταν συνδεμένο με πoρνεία και βρώμικα κυκλώματα.

Αλήθεια ή ψέματα; Είναι κάποια οργανωμένη πλεκτάνη; Το σίγουρο είναι ότι κάποιες κυρίες μέχρι να αποκαλυφθεί η αλήθεια θα χάσουν τον ύπνο τους

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger