E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Λουίς και η Μάρτιν Φόκενς κρεμάνε το βρακί τους, 50 χρόνια και 355.000 άντρες μετά

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013




Η Λουίς και η Μάρτιν Φόκενς, οι γηραιότερες ιερόδουλες του Άμστερνταμ, συνταξιοδοτούνται, ύστερα από περισσότερα από 50 χρόνια ενασχόλησης με το αμφιλεγόμενο αυτό επάγγελμα. Οι δίδυμες αδερφές, που διανύουν πλέον το 70ο έτος της ηλικίας τους, αποφάσισαν επιτέλους πως είναι πολύ μεγάλες για να συνεχίσουν τη δουλειά τους, ενώ υποστηρίζουν πως έχουν κοιμηθεί συνολικά με 355.000 άντρες, στην 100ετή καριέρα που συνδυάζουν.
Η Λουίς, μητέρα τεσσάρων παιδιών, δηλώνει πως πλέον, τα αρθριτικά της κάνουν μερικές στάσεις «απλά πολύ επίπονες», ενώ η Μάρτιν, μητέρα τριών, παραδέχεται πως η εύρεση πελατών έχει δυσκολέψει, «εκτός από έναν τακτικό ηλικιωμένο που ακόμα έρχεται κάθε εβδομάδα για τη σαδομαζοχιστική του συνεδρία». Η Μάρτιν, μάλιστα, τόνισε πως: «Δεν γινόταν να τον εγκαταλείψω. Έρχεται σε εμένα για τόσα χρόνια, είναι σαν να πηγαίνεις στην εκκλησία την Κυριακή».
Οι δύο τους έγιναν ευρέως γνωστές, όταν πέρυσι γυρίστηκε ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή τους, ονόματι Meet the Fokkens, ενώ έχουν εκδώσει και βιβλίο, στο οποίο εξιστορούν τα 100 χρόνια πορνείας που συνδυάζουν, με όνομα Οι Κυρίες του Άμστερνταμ.
Οι δίδυμες αδερφές, που συνήθως ντύνονται με πανομοιότυπα κόκκινα φορέματα, έγιναν ιερόδουλες πριν την ηλικία των 20, προκειμένου να μπορέσουν να επιβιώσουν οικονομικά, ξεφεύγοντας παράλληλα από τις βίαιες σχέσεις που διατηρούσαν. Σήμερα, οι Φόκενς αναπολούν τη «Χρυσή Εποχή» του επαγγέλματος, πριν η Ολλανδία νομιμοποιήσει την πορνεία και το επάγγελμα πλημμυρίσει από την «Ανατολικοευρωπαϊκή μαφία».
Η Λουίς δήλωσε: «Σήμερα, η δουλειά είναι εντελώς διαφορετική. Παλιά καθόμασταν στις βιτρίνες με τα ρούχα μας. Σήμερα, οι ιερόδουλες είναι εντελώς γυμνές. Υπάρχουν ελάχιστες ντόπιες γυναίκες και δεν υπάρχει καμία αίσθηση κοινότητας», ενώ η αδερφή της προσέθεσε: «Η νομιμοποίηση της πορνείας το 2000 δεν βελτίωσε τη ζωή μας ούτε στο ελάχιστο».


http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger