E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ξεχάστε το Botox – Νέα αντιγηραντική κρέμα με διαμάντια από το διάστημα!

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013


Δεν χρειάζεται να αναλώνεσαι σε χειρουργικές επεμβάσεις, λίφτινγκ και Botox. Η NASA βρήκε τη λύση παρουσιάζοντας μια ενυδατική και αντιγηραντική κρέμα προσώπου από μια ολόκληρη σειρά με παράξενα υλικά που θα σε κάνουν να δείχνεις ακόμα πιο νέος-α!
Η κρέμα προσώπου «111 SKIN Celestial Black Diamond Cream» πρόκειται για ένα scrub το οποίο περιέχει σπάνια σωματίδια σκόνης από διαμάντι που έχει δοκιμαστεί από τους επιστήμονες της NASA και τους αστροναύτες στο διάστημα.
Η γαλαξιακή-γαλακτερή κρέμα, η οποία πωλείται αποκλειστικά στα Harrods δεν είναι και πολύ φτηνή καθώς κοστίζει 600 ευρώ τα 50 ml.
Η κρέμα προσφέρει μια περιποίηση στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος διαθέτοντας κολλαγόνο τύπου Ι και ΙΙΙ και υαλουρονικό οξύ που βοηθά στη σύσφιξη του προσώπου.
Εκείνο όμως που κάνει την «111 SKIN Celestial Black Diamond Cream» να ξεχωρίζει είναι ότι περιέχει σωματίδια από κατεργασμένο διαμάντι που αποτελούν παράγοντες τόνωσης του δέρματος, δίνοντας μια λαμπερή εμφάνιση και μια υγιή επιδερμίδα και παράλληλα μείωσης των κηλίδων.
Η σειρά 111 ιδρύθηκε και αναπτύχθηκε από τον πλαστικό χειρουργό ελληνικής καταγωγής Δρ Ι. Αλεξανδρίδη, σε συνεργασία με επιστήμονες του Harley Street του Λονδίνου.
Η αντιγηραντική δερματολογική δράση της Diamond Cream διαθέτει και θεραπευτικές ιδιότητεςκαθώς εξουδετερώνει τις Δραστικές Μορφές Οξυγόνου (ROS), όπου βασίζεται η οξειδωτική πίεση, η οποία έχει συνδεθεί με ασθένειες, όπως ο καρκίνος και η νόσος του Αλτσχάιμερ, και επιπλέον φαίνεται να συνδέεται και με τη δερματολογική γήρανση.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger