E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τέσσερα εκ. ευρώ για το πόδι του Μέσι!

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013



Έχει γίνει άγαλμα, κρασί ή ποίημα...
Μετά από αυτά, ο Μέσι, ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά ινδάλματα του πλανήτη, είδε να φτιάχνεται μια ολόχρυση ρέπλικα του ποδιού του αξίας 4 εκατομμυρίων ευρώ!

Το αντίγραφο αυτό που, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr", ζυγίζει 25 κιλά, κατασκεύασε ένα ιαπωνικό κοσμηματοπωλείο, χρησιμοποιώντας καλούπι από το πόδι του άσου της Μπαρτσελόνα. 

Μάλιστα, ο αδερφός του ποδοσφαιριστή βρέθηκε στο Τόκιο για να παρακολουθήσει το σχετικό event που διοργανώθηκε για την παρουσίαση του πανάκριβου αντικειμένου:

«Είναι εκπληκτικό ότι μπορείς να κατασκευάσεις κάτι τέτοιο, που να έχει αυτή την εξαιρετική ομοιότητα με το πόδι του Λιονέλ», δήλωσε ο Ροντρίγκο Μέσι.

Και αν το 25κιλο πόδι του «Λέο» πέφτει κομμάτι... ακριβό για να αποκτηθεί, οι Ιάπωνες κοσμηματοπώλες φρόντισαν και για τους λιγότερο προνομιούχους θαυμαστές του Αργεντινού.

Κατασκεύασαν 50 μικρές ρέπλικες (φυσικά και πάλι ολόχρυσες) βάρους 300 γραμμαρίων τις οποίες μπορεί κανείς να αγοράσει στην… προνομιακή τιμή των 75 χιλιάδων ευρώ έκαστη, όπως και άλλες 100 των 100 γραμμαρίων που πωλούνται έναντι 32 χιλιάδων ευρώ.

Αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι ένα μέρος των κερδών από τις πωλήσεις θα διατεθεί για τα θύματα του σεισμού και του τσουνάμι που έπληξε την Ιαπωνία τον Μάρτιο του 2011, συμφωνία που επιτεύχθηκε ανάμεσα στο εν λόγω κοσμηματοπωλείο και το φιλανθρωπικό ίδρυμα που διατηρεί ο Λιονέλ Μέσι.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger