E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σύγχρονοι Μπόνι και Κλάιντ: Το ζευγάρι που αναστάτωσε τις ΗΠΑ

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013



Ζευγάρι αλά Μπόνι και Κλάιντ έκλεψε, όχι ένα, αλλά δύο αστυνομικά αυτοκίνητα, προκαλώντας τους αξιωματικούς των Αρχών να ξεκινήσουν μια ξέφρενη καταδίωξη!

Η Σάινα Σάικ και ο Μπλέικ Μπιλς -και οι δύο 23 ετών- ξεκίνησαν το πρωί, ένα απερίσκεπτο ξεφάντωμα εγκλήματος, κάνοντας βόλτα με το αυτοκίνητό τους και αποφασίζοντας να «σπάσουν» όλους τους κανόνες της οδικής συμπεριφοράς. Στο δρόμο τους, βρέθηκε αστυνομικός, ο οποίος και τους σταμάτησε για να τους δώσει κλήση.

Τότε, ήταν η στιγμή, που το ζευγάρι αποφάσισε να αναλάβει δράση, πηδώντας στο περιπολικό και κλέβοντάς το!

Παρά το γεγονός, πως λίγα χιλιόμετρα αργότερα, η αστυνομία κατάφερε να τους εγκλωβίσει, η 23χρονη, έκλεψε, με τη σειρά της, ένα ακόμη περιπολικό και ανεβάζοντας ταχύτητα, προσπάθησε να διαφύγει. Το «σόου» της κράτησε, όμως, μόνο 15 λεπτά, αφού μόνο τόσο χρειάστηκαν οι Αρχές για την εντοπίσουν και να τη σταματήσουν.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας της Φιλαδέλφεια, ανέφερε σε μέσα της Αμερικής, πως καμιά άλλη φορά δεν έχει υπάρξει περιστατικό, που να έχουν κλαπεί δύο περιπολικά, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. «Είναι το σύγχρονο ζευγάρι Μπόνι και Κλάιντ!» συνέχισε, παρομοιάζοντας το συγκεκριμένο ζευγάρι, με εκείνο που έχει μείνει στην ιστορία.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger