E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Γιατί ο Σόρος προσφέρει δωρεάν πετρέλαιο σε σχολεία της Θεσσαλονίκης;

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013


To όνομα του επιχειρηματία Τζορτζ Σόρος επανέρχεται στην επικαιρότητα, αυτή τη φορά στο  Δήμο Θεσσαλονίκης. Ο επενδυτής, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία»,έκανε προσφορά για δωρεά πετρελαίου 50-90 τόνων σε σχολεία της Θεσσαλονίκης.
Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου αρχικά εξέφρασε τις επιφυλάξεις της για την αποδοχή της προσφοράς, λόγω της στάσης που τηρεί ο δισεκατομμυριούχος για την ονομασία της χώρας των Σκοπίων. Ωστόσο, η Επιτροπή έκανε αποδεκτή την προσφορά.
«Δεχθήκαμε τη δωρεά, αλλά με επιφύλαξη λόγω της φιλοσκοπιανής στάσης που τηρεί ο Σόρος» είπε από την πλευρά του ο δημοτικός σύμβουλος της Ομάδας Δημιουργίας Βενιαμίν Καρακωνστάντσογλου.
Υπήρξαν και φωνές καχυποψίας σε αυτή την κίνηση, καθώς πολλοί υποστηρίζουν ότι είναι μία αφορμή για να διεισδύσει η Open Society Foundations, της Οποίας στέλεχος είναι ο Τζορτζ Σόρος στην ελληνική κοινωνία.
Ο Χρήστος Μάτης, επικεφαλής της παράταξης Ενεργοί Πολίτες- Οικολογία στην Πράξη όπως υποστηρίζει στη «δημοκρατία», ο δήμος εξαπάτησε την οργάνωση καθώς τα σχολεία έχουν καλύψει αυτές τις ανάγκες. Ο δήμος απαντάει στον ισχυρισμό ότι τα ποσά θα δοθούν σε σχολικές επιτροπές και θα αξιοποιηθούν σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger