E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αντωνία Καλλιμούκου: Ξεσπάει λέγοντας δεν είμαι εγώ αυτή που συνελήφθη για πορνεία στη Βουλγαρία!

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013



Έξω φρενών είναι η παρουσιάστρια του Alpha και ξεσπάει για όλα όσα της καταλογίζουν κάποιοι και παράλληλα την φωτογραφίζουν για το σκάνδαλο της πορνείας στη Βουλγαρία.

Η εκπομπή του Extra "Αποκάλυψη" και ο δημοσιογράφος Στρατής Λιμνιός ήταν ο μόνος που ήρθε σε επαφή με το πετυχημένο μοντέλο-παρουσιάστρια και ρώτησε αν είναι εκείνη η παρουσιάστρια-πανελίστρια που συνελήφθη για πορνεία στη Βουλγαρία.
Η πανέμορφη κοπέλα αηδιασμένη για όλα όσα ακούγονται αρνήθηκε τα πάντα και τόνισε ότι πρόκειται για μία φούσκα και για ένα στημένο παιχνίδι από συγκεκριμένους ανθρώπους που έχουν τη δική τους σκοπιμότητα.
"Δεν έχω την παραμικρή σχέση με την υπόθεση" δήλωσε η Αντωνία Καλλιμούκου και έχει κάθε δίκαιο αν πραγματικά φωτογράφισαν το πρόσωπό της και έβλαψαν κάποιοι την εικόνα της χωρίς καμμία απολύτως απόδειξη. Είπε ότι θα στραφεί νομικά σε όσους το έχουν κάνει τονίζοντας ότι είναι "άδικο και ανυπόστατο" όχι μόνο για την ίδια άλλα και για όσες ακόμη φωτογραφίζονται μέσα από το συγκεκριμένο δημοσίευμα χωρίς αποδείξεις.

Ράνια Μαρία Χαροπούλου


http://www.to-gamato.com

Share this article :

1 σχόλιο:

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger