E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τέλος εποχής για τους χοντρούς, κοντούς και αγενείς τροχονόμους

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013



Για να αναβαθμιστεί η εικόνα της αστυνομίας του Ανόι

Οι τροχονόμοι με κοιλίτσα, οι κοντοί ή οι αγενείς, θα απαγορεύεται πλέον να εργάζονται στους δρόμους της πρωτεύουσας του Βιετνάμ καθώς τους δόθηκαν δουλειές γραφείου προκειμένου να αναβαθμιστεί η εικόνα της αστυνομίας του Ανόι, αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας.

Η τροχαία της πόλης καλείται να φέρει μαζί της ένα βιβλίο με τον κώδικα συμπεριφοράς, για να της υπενθυμίζει πώς να συμπεριφέρεται, αναφέρει η κυβερνητική εφημερίδα Tien Phong.

«Οι μικρόσωμοι τροχονόμοι ή εκείνοι που έχουν πολύ μεγάλη κοιλιά θα μετακινηθούν σε θέσεις γραφείου αντί να κόβουν κλήσεις και να ρυθμίζουν την κίνηση», δήλωσε στην εφημερίδα ο επικεφαλής της Τροχαίας του Ανόι, Ντάο Βινχ Θανγκ.

Ο ίδιος είπε ότι πέντε ομάδες επιθεωρητών εστάλησαν για να ελέγχουν τη συμπεριφορά των αστυνομικών στους δρόμους.
Τα πνεύματα συχνά οξύνονται στην πόλη αυτή των επτά εκατομμυρίων, που φημίζεται για τον αριθμό των δικύκλων της και για την συχνά επικίνδυνη οδήγηση των πολιτών.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, πολλοί πολίτες έχουν καταγγείλει τους τροχονόμους του Ανόι για αγένεια και επιθετικότητα αλλά και για διαφθορά.
Η τελευταία πρωτοβουλία ακολουθεί την επιστράτευση τον Ιανουάριο γυναικών τροχονόμων στο πλαίσιο της εκστρατείας βελτίωσης της εικόνας των δυνάμεων ασφαλείας.

Ανάλογα μέτρα κατά των υπέρβαρων αστυνομικών έχουν ληφθεί στην Ταϊλάνδη, το Πακιστάν, τη Βρετανία, την Ινδονησία και τις Φιλιππίνες τα τελευταία χρόνια.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger