E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ρένα Βλαχοπούλου: Μάθε τι απέγινε η αμύθητη περιουσία της

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013


Εννιά χρόνια μετά το θάνατο της ο αδερφός της Ρένας Βλαχοπούλου αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την διαθήκη της....
Ο Σπύρος Βλαχόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξή του έβγαλε στο φως της δημοσιότητας όλη την αλήθεια για την περιουσία της.

"Η Ρένα δεν ήθελε να ακούσει τίποτα για κληρονομιές. Τρελαινόταν. Η διαθήκη έγινε πριν πεθάνει η αδερφή μου ... Εμείς δεν πήραμε τίποτα από τη Ρένα. Ούτε μια καρφίτσα. Όταν άνοιξε η διαθήκη, μείναμε όλοι έκπληκτοι.

Κι ας ήμασταν αδέρφια της. Όλα πήγαν στον σύζυγό της και στη συνέχεια στην αδερφή του. Και πίνακες ζωγραφικής τεράστιας αξίας, πανάκριβα κοσμήματα αλλά και ακίνητα"δήλωσε στην "NEWS".

Και συμπλήρωσε: "Ήταν άδικο για εμάς που ήμασταν οι δικοί της άνθρωποι, το αίμα της. Δεν ήμουν πλούσιος. Με πείραξε για τα παιδιά μου και τα ανίψια μου που την υπεραγαπούσαν. Δεν πειράζει όμως. Κανένας δεν παίρνει τίποτα μαζί του.

Όλα στο σπίτι του θυμίζουν εκείνη. Η αγάπη του ήταν τεράστια. Μαζί της στις καλές και στις κακές στιγμές της. Το στήριγμά της στη χαρά και στη λύπη της».«Δεν άφησε απολύτως τίποτα σε εμάς, μόνο ένα μαγαζί κι ένα διαμέρισμα στα παιδιά του άλλου μας αδελφού. Όλα τα υπόλοιπα μαγαζιά στην Κέρκυρα, πίνακες, κοσμήματα αμύθητης περιουσίας, σπίτι στη Βούλα πήγαν στον Γιώργο και κατ' επέκταση στην αδερφή του.

Τον Γιώργο τον αγάπησε η Ρένα, τον αγάπησε πολύ. Για αυτό άλλωστε έκανε και τόσες θυσίες. Η Ρένα λοιπόν εν ζωή άφησε τη μισή της περιουσία στον Γιώργο και μετά το θάνατό της πήρε και τα υπόλοιπα".


radar.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger