E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Γιατί η Χρύσα Ρώπα μετακόμισε στο Παρίσι – Όλη η αλήθεια

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013



Νέο ξεκίνημα, νέα ζωή για την ηθοποιό Χρύσα Ρώπα, η οποία εδώ και λίγο καιρό είναι κάτοικος Παρισιού. Η γνωστή ηθοποιός, αποφάσισε να γίνει και πάλι φοιτήτρια, καθώς παρακολουθεί μαθήματα υποκριτικής σε πανεπιστήμιο της Σορβόννης.
Η ίδια, είχε μείνει αρκετό διάστημα στην Ελλάδα μακριά από εργασιακές υποχρεώσεις και πήρε τη μεγάλη απόφαση, να συγκατοικήσει με τον γιο της, ο οποίος είναι κάτοικος της «Πόλης του Φωτός».
Όπως η ίδια δηλώνει, η Γαλλία είναι για εκείνη μια δεύτερη πατρίδα της. Το 1980, αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή της Ρούλας Πατεράκη και συνέχισε για τέσσερα χρόνια τις σπουδές της στο Ecole Internationale de Mimodrame de Marceau, μία από της πλέον φημισμένες σχολές επάνω στο αντικείμενο της υποκριτικής. Είναι χαρακτηριστικό, πως η επιλογή των σπουδαστών γίνεται με πολύ αυστηρά κριτήρια και περνούν από ακρόαση για να πάρουν την τελική έγκριση.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News, η Χρύσα Ρώπα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα όσα ακούστηκαν σχετικά με τη σχέση της ανάμεσα σε εκείνη και τον Λάκη Λαζόπουλο, απαντώντας αποστομωτικά: «ό, τι θέλω κάνω και όπου θέλω βρίσκομαι. Η προσωπική μου ζωή αφορά μόνο εμένα».
Μάλιστα, ήταν έτοιμη να υποδεχτεί τον επιστήθιο φίλο της στο νέο της σπιτικό στο Παρίσι, δίνοντας μια και καλή τέλος, στις φήμες που τους ήθελαν να έχουν τσακωθεί –και μάλιστα πολύ σοβαρά.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger