E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Φωτογράφος βραβεύτηκε για απεικόνιση κεραυνού την ημέρα της κηδείας του!

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013


Ένας φωτογράφος αναδείχθηκε νικητής σε διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας, για την εντυπωσιακή λήψη ενός κεραυνού, την ημέρα της κηδείας του! Πρόκειται για τον πολύ ταλαντούχο φωτογράφο Ντάνι Μπιθ, ο οποίος είχε συμμετάσχει άλλες επτά φορές στο διαγωνισμό, με την τελευταία –και μοιραία- συμμετοχή του να είναι αυτή που κερδίζει το βραβείο.
Η εκπληκτική του φωτογραφία, που απεικονίζει έναν κεραυνό να πέφτει επάνω σε ένα λιβάδι με παπαρούνες ήταν αυτή που του χάρισε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό. Πριν ωστόσο οι διοργανωτές μπορέσουν να ανακοινώσουν στον Ντάνι ότι αναδείχθηκε νικητής, εκείνος κατέρρευσε έξω από το σπίτι του και πέθανε λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο από καρδιακή ανεπάρκεια.
Ντάνι Μπιθ
Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής, την ίδια ώρα που διεξαγόταν η κηδεία του Ντάνι. Ο άτυχος φωτογράφος θα μπορούσε, ελέω της πρώτης θέσης στον διαγωνισμό, να ταξιδέψει στην Παπούα Νέα Γουινέα για μια φωτογραφική αποστολή.
Μια εκ των διοργανωτών του διαγωνισμού, η Λιν Χιούζ, δήλωσε: «Ο Ντάνι ήταν κατενθουσιασμένος που είχε φτάσει ως τα τελικά του διαγωνισμού για ακόμη μια φορά. Ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί αυτή ήταν η πρώτη φορά που έφτανε στα τελικά με μια φωτογραφία από την πατρίδα του, την Αγγλία. Μακάρι να είχα προλάβει να του πω ότι κέρδισε πριν πεθάνει».

http://www.koolnews.gr

Share this article :

1 σχόλιο:

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger