E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα τρελά και καυτά γενέθλια της Τζένιφερ Άνιστον

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Υπάρχουν πολλοί κανόνες στο Χόλιγουντ. Όπως ότι πρέπει να προσπαθήσεις πολύ σκληρά για να πετύχεις στην «πρωτεύουσα» του κινηματογράφου. Αλλά και ότι είναι ακόμα πιο δύσκολο να μείνεις για πάντα νέα. Η Τζένιφερ Άνιστον ωστόσο είναι από τις stars που έχουν σπάσει όλους τους κανόνες.
Γιατί, όταν το 1990 αποφάσιζε στα 21 της να μπει στον χώρο του θεάματος, ούτε η ίδια δεν περίμενε ότι μετά από μόλις 4 χρόνια θα ήταν μια super star. Και σήμερα, που κλείνει το 43ο έτος της ηλικίας της, μοιάζει το ίδιο σέξι όπως τη μέρα που τη γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «Τα Φιλαράκια».
Και η Άνιστον, με τις ελληνικές ρίζες και το τεράστιο ταλέντο, έχει δείξει πως είναι μια γυναίκα που ξέρει να επιβιώνει ακόμα και στα δύσκολα. Κάτι που έδειξε και όταν τελείωσε ο γάμος της με τονΜπραντ Πιτ το 2005. Αν και στην αρχή φάνηκε να μην μπορεί να το αντιμετωπίσει, στο τέλος η Τζένιφερ στάθηκε και πάλι στα πόδια της.
Και σήμερα, φαίνεται να περνάει τη καλύτερη περίοδο τα ζωής της, έχοντας δίπλα της τονΤζάστιν Θερού. Μετά από 2.5 χρόνια σχέσης, δηλώνει ευτυχισμένη και έτοιμη να ανέβει τα σκαλοπάτια της εκκλησίας, για μια ακόμη φορά. Αλλά και αυτό να μην συμβεί, δεν θα απογοητευτεί. Άλλωστε η Άντιστον έχει αποδείξει ότι ξέρει να απολαμβάνει τη ζωή της.







http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger