E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

H Κέλι Μπρουκ χώρισε και πάχυνε – Δείτε πως έχει γίνει

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013


Αδιαμφισβήτητα η Κέλι Μπρουκ έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο όνομα και αποτελεί πρότυπο για εκατομμύρια γυναίκες παγκοσμίως χάρη στη γυναικεία της φιγούρα και εμφάνιση.
Ωστόσο μετά το χωρισμό της από τον παίκτη του ράγκμπι, Τομ Έβανς, το έχει ρίξει στο φαί και αυτό κάνει μπαμ…
Το 33χρονο αστέρι φέρεται ότι έχει πάρει 10 κιλά μετά από το χωρισμό της, φτάνοντας σε σημεία βουλιμίας.
Μετά από την τελευταία παπαρατσίστικη φωτογραφία στο Μαϊάμι με πράσινο μπικίνι φάνηκε η μεγάλη διαφορά στο σώμα της Κέλι , δείχνοντας αισθητά πιο παχιά σε σχέση με προηγούμενες φωτογραφίες.
Η όμορφη μελαχρινή, που πιστεύεται ότι έχει περάσει πλέον σε μέγεθος 8 στα ρούχα της, εμφανίζεται στην πισίνα του ξενοδοχείου με το στομάχι της να προεξέχει αρκετά.
Σύμφωνα με το περιοδικό Heat «είναι μια θλιβερή στιγμή για την Κέλι, όσο χαλαρή και αν είναι όταν βρίσκεται στην πισίνα του ξενοδοχείου».
Και αναφέρει επίσης: «Ο Τομ ήταν φανατικός του γυμναστηρίου και ο ίδιος έκανε personal training στην Κέλι προσέχοντας παράλληλα και τη διατροφή της, όσο καιρό ήταν μαζί. Αλλά ποιος θέλει να πάει στο γυμναστήριο για δύο ώρες όταν έχει χωρίσει;».
Η Κέλι Μπρουκ δεν δείχνει να πτοείται από τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει βάλει κιλά. Μάλιστα δείχνει να είναι καλά με το σώμα της και να μην έχει κανένα κόμπλεξ. Πρόσφατα μάλιστα την πετύχαμε και σε μια κρυφή έξοδο με τον πρώην της Ντάνι Κιπριάνι, ο οποίος δείχνει να μην χαλιέται με τα παραπανήσια κιλά της Κέλι. Όπως και να το κάνουμε συμφωνούμε με τον Ντάνι, καθώς το διάσημο μοντέλο από τη Βρετανία παραμένει σέξι!
Δείτε πως έχει γίνει…


http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger