E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σταρ που ντύνονται πολύ σέξι για την ηλικία τους

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013













Είναι άκρως σεξιστικό να λες σε μια 50άρα ότι δεν μπορεί να φοράει πια καυτά σορτσάκια ή απλά θέμα αισθητικής και κοινής λογικής; Όπως και να έχει το θέμα, οι παρακάτω σταρ δεν φαίνεται να έχουν πάρει το σχετικό μέμο.


Πάμελα Άντερσον


Στα 44 της, πρέπει να πάει και να κάψει όλα της τα σορτσάκια. Όχι Παμ, δεν είσαι sex symbol πια. Απλά η αφορμή για να εμπνευστούμε στην συγκεκριμένη λίστα.




Γκλέν Γκλόουζ


Ταλαντούχα και μια χαρά καλοστεκούμενη για 64άρα. Μοναδικό πρόβλημα τα ντεκολτέ στα φορέματα της, που είναι πιο έντονα από τότε που ήταν 30 χρονών.




Μέλανι Γκρίφιθ


Κολάν μετά τα 40 απαγορεύεται ρητά. Και η Μέλανι είναι 54 και με ένα τσουβάλι πλαστικές στην πλάτη της.




Γκόλντι Χον


Ισχύει ακριβώς ο ίδιος κανόνας με την προηγούμενη. Και μάλιστα Χ2, καθώς η μητέρα της Κέιτ Χάντσον είναι 65.




Μαρία Σράιβερ


Η πρώην σύζυγος του Σβατζενέγκερ (και μέλος της δυναστείας των Κένεντι, μην ξεχνιόμαστε) θυμίζει 30άρα που ψάχνεται για one night stand, βγαίνοντας από την επίδειξη μόδας του Marc Jacobs. Και αυτό δεν είναι ποτέ καλό λουκ για μια 54άρα.




Τζανίν Ντίκινσον


Η πρώτη supermodel της ιστορίας, συνεχίζει στα 56 της να έχει ένα κορμί που φυσάει. Το συγκεκριμένο σύνολο όμως δεν το λες και ιδανικό για να παρουσιάσεις επίδειξη μόδας.




Μαντόνα


Δικαιούται να φοράει ότι γουστάρει, παρόλο που είναι 53 ετών. Αλλά όχι τον συγκεκριμένο συνδυασμός μίνι φούστας και μπότας πολύ πάνω από το γόνατο.




Σάρον Στοόυν


Με βάση το ντύσιμό της, έχεις την αίσθηση ότι νομίζει ότι θα θέλαμε να την δούμε -και τώρα που είναι 53- να επαναλαμβάνει την θρυλική της σκηνή από το Βασικό Έστικτο. Κάποιος να την ενημερώσει πως αυτό δεν ισχύει.




Κιμ Κατράλ


Στα 54 της δεν δικαιούται να φοράει τόσο σέξι τουαλέτες. Αδικεί το ταλέντο της, την έκταση του οποίου γνωρίζουν μόνο οι ελάχιστοι που την έχουν δει να διαπρέπει ως παραπληγική σε θεατρική παράσταση στο Λονδίνο.




Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger