E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Μουτσινάς: Υπάρχουν ποινικές ευθύνες για τον Βενιζέλο

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013


Ο Πάρις Μουτσινάς μίλησε για τη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΔΗΜΑΡ και επανέλαβε πως επιμένει στη θέση του για ποινικές ευθύνες του Ευάγγελου Βενιζέλου στην υπόθεση της λίστας Λανγκάρντ.

Αναφερόμενος στη διαγραφή του ο κ. Μουτσινάς είπε στο Marconi Radio του Βόλου: “Έμαθα για την διαγραφή μου από τα Μέσα Ενημέρωσης…! Δεν θέλουμε να ρίξουμε την Κυβέρνηση, αλλά η Κυβέρνηση δεν στηρίζεται σε ψεύτικα υποστυλώματα….

Στεναχωριέμαι γιατί δεν καταφέραμε τελικά να ικανοποιήσουμε αυτές τις προσδοκίες που είχαν χτίσει οι πολίτες για το κόμμα της ΔΗΜ.ΑΡ. Δυστυχώς… Εισπράττουμε τα επίχειρα μιας διαγραφής χωρίς καν απόφαση συλλογικού οργάνου, χωρίς να ερωτηθούμε, χωρίς καν να συμμετέχουμε στην διαμόρφωση της πρότασης αυτής για την οποία κατηγορούμαστε, ενώ μας είπαν να την υπογράψουμε”.

Στη συνέχεια, ο κ. Μουτσινάς, καταλόγισε στην τρικομματική κυβέρνηση ότι ασχολείται με την συμπληρωματική και όχι με την κύρια δικογραφία, από την οποία όπως τόνισε προκύπτουν σαφέστατες ποινικές ευθύνες για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελο Βενιζέλο. “Παίρνουν αποσπασματικά την συμπληρωματική δικογραφία των Εισαγγελέων”, δήλωσε χαρακτηριστικά, “ενώ την κύρια δικογραφία που βγήκε το Νοέμβριο δεν την έχουν ακουμπήσει. Εκεί αναφέρονται σαφέστατα ότι υπάρχουν ποινικές ευθύνες για τον κ. Βενιζέλο”, είπε.

Ακόμη πρόσθεσε: “Ειλικρινά δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να πέσει η Κυβέρνηση, αλλά η Κυβέρνηση δεν στηρίζεται με ψεύτικα υποστηλώματα. Θέλει ουσιαστικές, πολιτικές παρεμβάσεις, για την εξυγίανση του πολιτικού συστήματος… Οι πολιτικοί αυτοί που ανέλαβαν την δύσκολη δουλειά να εξυγιάνουν την χώρα, μάλλον, είναι αυτοί που είναι οι περισσότερο μπλεγμένοι στα γρανάζια του συστήματος”.

http://ysterografa.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger