E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

BBC-Μαρτυρία: Όταν τα UFO επισκέφτηκαν το ποδοσφαιρικό στάδιο της Φιορεντίνα

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013


Κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να δώσει μία ικανοποιητική εξήγηση για ένα από τα πιο περίεργα περιστατικά στην ιστορία της νεότερης Ιταλίας, όταν η εμφάνιση ενός σμήνους ιπτάμενων αντικειμένων αγνώστου ταυτότητας άφησαν παίκτες και φιλάθλους με ανοικτό το στόμα.
Σύμφωνα με το BBC, τα πράγματα συνέβησαν ως εξής:
Οκτώβριος του 1954. Στο στάδιο Αρτέμιο Φράνκι διεξάγεται η ποδοσφαιρική αναμέτρηση μεταξύ της Φιορεντίνα και της Πιστοϊέζε. Το ματς παρακολουθούν περίπου 10.000 φίλαθλοι.Ανάμεσά τους και ο οπαδός της Φιορεντίνα Τζίτζι Μπόνι, ο οποίος ακόμη και τώρα θυμάται πολύ καλά τα ανάμεικτα συναισθήματα έκπληξης και δυσπιστίας που τον κατέκλυσαν, καθώς έβλεπε τα UFO να ίπτανται πάνω από το χώρο του σταδίου:
«Θυμάμαι ξεκάθαρα το απίστευτο θέαμα των ιπτάμενων αντικειμένων. Κινούνταν με πολύ μεγάλη ταχύτητα, όταν ξαφνικά έμειναν ακίνητα στον αέρα. Το όλο περιστατικό διήρκεσε μερικά λεπτά. Αν περιέγραφα τη μορφή τους, θα τα παρομοίαζα με κουβανέζικα πούρα. Έτσι έμοιαζαν».
Το στάδιο ξαφνικά σιώπησε. Παίκτες και οπαδοί, καθηλωμένοι, με το βλέμμα στραμμένο στο φθινοπωρινό ουρανό, κοιτούσαν τα παράξενα αντικείμενα.
Ήταν πράγματι εξωγήινοι; Οι τότε παίκτες της Πιστοϊέζε, Ρόμολο Τούσι και Ρονάλντο Λόμι, δεν αμφιβάλλουν ούτε στιγμή. Μάλιστα θεωρούν ευλογία το γεγονός ότι έγιναν μάρτυρες ενός τέτοιου σπάνιου θεάματος.



http://www.iefimerida.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger