E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

5 σημαντικές συμβουλές για την επιτυχία

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013


Οι άνθρωποι συνήθως ξεχνάμε ότι, κανένας σε αυτόν τον κόσμο δεν γεννήθηκε επιτυχημένος, παρά μόνο ότι έκανε, το έκανε με τη δουλειά του και διάφορους άλλους παράγοντες.


Έτσι, εάν θέλετε να έχετε κάποια στιγμή στη ζωή σας την ευκαιρία ή τις ευκαιρίες για να αποκτήσετε επιτυχία, σε ότι θελήσετε να κάνετε, θα πρέπει να δουλέψετε πάνω σε αυτό που έχετε επιλέξει. Ίσως χρειαστεί να κάνετε και κάποιες αλλαγές στη ζωή σας.

Αυτές οι 5 συμβουλές που αναφέρουμε παρακάτω θα σας βοηθήσουν να κινηθείτε προς τη σωστή κατεύθυνση για να έχετε μία θετική και καλή προοπτική:

 1. Η επιτυχία είναι στο χέρι σας

Κανείς δε μπορεί να σας κάνει να είστε πετυχημένοι, ούτε οι φίλοι, αλλά ούτε και η οικογένειά σας. Αυτό θα πρέπει να το κάνετε μόνοι σας, είναι δηλαδή, αποκλειστικά και μόνο στο χέρι σας. Η επιτυχία ξεκινά από εσάς και αυτό είναι ένα βασικό πράγμα που δεν μπορούν να κατανοήσουν, ούτε οι άνδρες αλλά ούτε και οι γυναίκες.

Αν θέλετε να στηρίζεστε στους άλλους, τότε αυτό θα πρέπει να το σταματήσετε. Πρέπει να βρείτε την ευκαιρία να επιμείνετε, προκειμένου κάτι να αρχίσει να πηγαίνει καλά για εσάς. Εσείς και μόνο εσείς είστε υπεύθυνοι για όλες σας τις πράξεις και τις ενέργειες που κάνετε, ακόμα και για τις αποτυχίες.



2. Εμπιστευθείτε τον εαυτό σας (Αυτοπεποίθηση)


Η βάση της επιτυχίας είναι η αυτοπεποίθηση. Όμως, αν δεν μπορείτε να εμπιστευθείτε εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας και να πιστέψετε σε αυτόν, τότε δεν μπορείτε να πετύχετε τίποτα. Η αυτοπεποίθηση, είναι η ικανότητά σας να ξέρετε ότι αξίζετε να κάνετε κάτι και ότι δεν θα μπορεί να σας σταματήσει κανείς και τίποτα.

Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και κάντε το αυτό βάση για την υπόλοιπη ζωή σας.


3. Να έχετε πάθος


Για να πετύχετε πρέπει, να έχετε ένα ισχυρό κίνητρο και "δίψα", για να κατακτήσετε αυτό που θέλετε. Αν δεν έχετε αυτή την αντίληψη, τότε πάλι δεν μπορείτε να προχωρήσετε με απόλυτη σιγουριά.
Γίνετε πρόθυμος και ενθουσιώδης για να επιτύχετε τους στόχους σας.


4. Να μην σταματάτε να μαθαίνετε περισσότερα πράγματα


Θα πρέπει να ξέρετε και να καταλάβετε, πως πάντα θα έχετε τις αδυναμίες, εξάλλου είναι ανθρώπινο, αλλά μην σταματάτε να μαθένετε συνέχεια καινούργια πράγματα για αυτό που θέλετε να κάνετε.
Δεν σημαίνει πως επειδή μάθατε μερικά, τα ξέρετε και όλα!
Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να έχετε και μία προσωπική σας ανάπτυξη, ως άνθρωπος.


5. Γίνετε Προληπτικός


Σταματήστε να περιμένετε την επιτυχία να έρθει σε σας, γιατί αν συνεχίσετε να το κάνετε, τότε δεν θα έρθει. Δημιουργήστε τη δική σας επιτυχία, διεκδικώντας αυτό που θέλετε και προσπαθείστε να το αποκτήσετε.
Μην κάθεστε σε έναν καναπέ και περιμένετε πότε θα κερδίσετε το λαχείο. Μπορεί και να συμβεί, αλλά πόσες είναι οι πιθανότητες;


http://e-megalife.blogspot.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger