E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Έκανε τη φαλάκρα του... επιχείρηση (φώτο και βίντεο)

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

 
O Brandon Chicotsky έχασε τα μαλλιά του από μικρή ηλικία, όταν ακόμη σπούδαζε. Όμως η νέα του εμφάνιση δεν τον πτόησε, αντίθετα του έδωσε μια νέα ιδέα για να βγάζει κέρδη.


Ο 27χρονος από το Ώστιν του Τέξας, αποφάσισε πριν λίγο καιρό να κάνει πράξη την αμερικανική λαϊκή ρήση «αν η ζωή σου δώσει λεμόνια…κάνε λεμονάδα». Έτσι λοιπόν ίδρυσε την BaldLogo.com, την πρώτη διαφημιστική εταιρεία που αναλαμβάνει να προβάλλει τους πελάτες της πάνω σε καλογυαλισμένες φαλάκρες.

Τα λογότυπα των διαφημιζομένων τυπώνονται προσωρινά πάνω στο κεφάλι του Brandon, ο οποίος στη συνέχεια, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη, επιλέγει τα πιο σχετικά και πολυσύχναστα μέρη της πόλης ώστε να τα επισκεφτεί, τραβώντας φυσικά όλα τα βλέμματα πάνω στο καραφλό του κεφάλι.

Το αντίτιμο για μια τέτοια πρωτότυπη προβολή φτάνει τα 320 δολάρια την ημέρα. Μάλιστα, επειδή όπως ο ίδιος είπε «μια φαλάκρα δεν είναι αρκετή», ο Brandon έχει ήδη προσλάβει 3 άνδρες,(φαλακρούς εννοείται), ενώ σκοπεύει να εξάγει αυτή την διαφημιστική υπηρεσία και σε άλλες πόλεις των ΗΠΑ.

Η εταιρεία σύμφωνα με τον επίσημο ιστότοπο της, δίνει σχεδόν τα μισά κέρδη της στο Εθνικό Ίδρυμα για τη Γυροειδή Αλωπεκία (αυτοάνοση ασθένεια κατά την οποία υπάρχει απώλεια μαλλιών).

Δείτε το διαφημιστικό βίντεο της εταιρείας



http://www.globalomen.com

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger