E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Βένους Γουίλιαμς είναι άρρωστη – Τί έχει και πως το αντιμετωπίζει

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013


Η επιστροφή της Βένους Γουίλιαμς στα court, ύστερα από σχεδόν επτά μήνες, σηματοδότησε και την αποκάλυψη της διάσημης τενίστριας για την ασθένεια που της διέγνωσαν οι γιατροί το 2011 και που την κράτησε μακριά από τα γήπεδα όλον αυτόν τον καιρό.


Όπως δήλωσε η 32χρονη τενίστρια, πάσχει από μια σπάνια ασθένεια του ανοσοποιητικού συστήματος, που ονομάζεται Σύνδρομο Σιόγρεν, η οποία είναι υπεύθυνη για τους χρόνιους μυϊκούς τραυματισμούς και την έλλειψη αντοχής της Αμερικανίδας πρωταθλήτριας.

Η Γουίλιαμς, όπως δήλωσε, αναγκάστηκε να γίνει χορτοφάγος, προκειμένου να αντιμετωπίσει την ασθένειά της και να καταφέρει να επιστρέψει με επιτυχία στα γήπεδα. Ωστόσο, όπως τονίζει, η απότομη αυτή μετάβαση δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο για εκείνη. «Άμα δω κάποια ζουμερή μπριζόλα στο πιάτο σου, μπορεί και να την φάω» λέει χαριτολογώντας η διάσημη τενίστρια και συμπληρώνει: «Καλή τύχη σε όποιον κάθεται δίπλα μου. Άμα γυρίσεις το κεφάλι σου για ένα δευτερόλεπτο, το φαγητό σου μπορεί να εξαφανιστεί».

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger