E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Απίστευτη Μεταμόρφωση Της Anne Hathaway Σε Εκδιδόμενη Και Του Hugh Jackman Σε Κατάδικο

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012


  
Το να καταφέρεις να δείξεις την εξαθλίωση στα πρόσωπα δύο από τους πιο ελκυστικούς ηθοποιούς του Hollywood για το”Les Miserables ” δεν ήταν και τόσο απλή υπόθεση. Ας είναι καλά οι make-up arists.
Η προετοιμασία για τους ρόλους στο “Les Miserables”, τη μεταφορά ενός από τα καλύτερα μιούζικαλ του Broadway όλων των εποχών στη μεγάλη οθόνη,  ήταν σκληρή και απαιτητική: ειδικά για τους Hugh Jackman και Anne Hathaway που υποδύονται τα δύο πιο βασικά και “εξαθλιωμένα” πρόσωπα της ταινίας.
Η Αnne Hathaway έπρεπε να πάρει την όψη της  Fantine, μιας άρρωστης εκδιδόμενης γυναίκας του 19ου αιώνα, για τις ανάγκες του ρόλου της (όπου μάλιστα χρειάστηκε να χάσει 10 κιλά), ενώ ο Hugh Jackman τον Γιάννη Αγιάννη  έναν σκληραγωγημένο αγρότη και κατάδικο.




Η αμερικανίδα Lisa Westcott που επιμελήθηκε το make up περιγράφει στην dailymail πως για να μεταμορφώσει τον Jackman σε έναν “βρώμικο και κουρασμένο” κατάδικο έπρεπε να εφαρμόσει ειδικές τεχνικές μακιγιάζ, ενώ ο ίδιος φορούσε ένα καλούπι στο στόμα του για να δώσει στο στόμα του την όψη των σάπιων δοντιών.






Όσο για την τέλεια οδοντοστοιχία της Anne Hathaway; Ευτυχώς, δε χρειάστηκε να “πειραχτεί” και πολύ, όπως είπε. Το μόνο που έκανε η Lisa Westcott ήταν να χρησιμοποιήσει ειδικά χρώματα και μπογιές για να τα βάψει και να δείχνουν ματωμένα. Σύμφωνα με την ηθοποιό, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ένιωθε άνετα με τη συγκεκριμένη τεχνική. “Πολλοί από το καστ αναγκάστηκαν να βάλουν φόρμες και μασέλες πάνω από τα δόντια τους. Ήμουν τυχερή που τα δικά μου χρειάστηκαν μόνο λίγη… ζωγραφική”.


Για την περίφημη σκηνή που η Fantine κόβει τα μαλλιά της για τα πουλήσει, δε θα πούμε πολλά. Αρκεί να αναφέρουμε ότι ο σκηνοθέτης Tom Hooper έδωσε θερμά συγχαρητήρια στην Anne. Θα έχει τους λόγους του…


Το backstage τα είδαμε. Τo oλοκληρωμένο αποτέλεσμα θα το δούμε στους κινηματογράφους στις  3 Iανουαρίου του 2013.


cosmo.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger