E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αυτή είναι η πιο επιθυμητή γυναίκα στον κόσμο [εικόνες]

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012




Η περιβόητη Top 99 λίστα του online αντρικού περιοδικού AskMen.com μόλις κυκλοφόρησε για 12 συνεχόμενη φορά. Η Τζένιφερ Λόρενς (Αγώνες Πείνας) έχει κάθε λόγο να χαμογελά, αφού βρέθηκε στην πρώτη θέση. Αλλά υπάρχουν και εκείνες (βλέπε Κιμ Καρντάσιαν) που έχουν ήδη μπήξει τα κλάματα.
Οι 2,4 εκατομμύρια χρήστες που ψηφίζουν κάθε χρόνο ευλαβικά στην συγκεκριμένη λίστα, της δίνουν μια βαρύτητα στους κύκλους των Χολιγουντιανών παραγωγών που δεν είναι ορατή στο γυμνό μάτι. Με την έννοια ότι το ποια πρωταγωνίστρια θεωρείται χοτ και πoια όχι από το αντρικό κοινό παίζει ρόλο στις αποφάσεις των casting directors.
Κάτι που σημαίνει ότι η 22χρονη Τζένιφερ Λόρενς, που βρέθηκε στην 1η θέση, όχι μόνο θεωρείται υπερ-ταλαντούχα αλλά και εξαιρετικά ποθητή.
Στην 2η θέση βρέθηκε η Μίλα Κούνις, σταθερή παρουσία στην λίστα από το 2008.
Ενώ το «χάλκινο» μετάλλιο κατέληξε στην Κέιτ Άπτον, που έπεσε μόλις μια θέση από το 2011.
Την πεντάδα συμπληρώνουν η Ριάνα (που δεν θα πρέπει να αισθάνεται και πολύ χαρούμενη μετά την τόση σάρκα που έχει δείξει φέτος) και η Έμα Στόουν.
Άξια αναφοράς είναι επίσης η 12η θέση της Σοφίας Βεργκάρα, η άνοδος της Κρίστεν Στιούαρτ στο No7, η Τζέσικα Μπίελ που βρέθηκε στην 24η θέση και η Σαρλίζ Θερόν που οριακά δεν βρέθηκε εκτός λίστας (σ.σ. ήταν το Νο97).
Πιο εντυπωσιακές απώλειες στον θαυμασμό των αναγνωστών είχε το brand Κιμ Καρντάσιαν που βρέθηκε από την 8η στην 98η θέση μέσα σε μόλις ένα χρόνο.
Ενώ ειδική μνεία πρέπει να γίνει στην Μισέλ Ομπάμα που πήρε την 33η θέση και βρέθηκε, στα 48 της, να είναι η μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα στην λίστα.

http://www.iefimerida.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger