E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Δείτε την γυναίκα εξώφυλλο τον video games

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

 Πάρε την υποθετική περίπτωση που υποδύεσαι τον αγαπημένο σου ήρωα σε κάποιο event και οι φωτογραφίες ανεβαίνουν online. Και τις βλέπουν από την εταιρεία παραγωγής του παιχνιδιού και όχι απλά δεν βάζουν τα γέλια αλλά γουστάρουν τρελά και σε θέλουν για…μασκότ τους! Ε, κάπως έτσι εξελίχθηκαν τα πράγματα για τη Ρωσίδα Άννα Μόλεβα.


Η τύπισσα αποφάσισε, που λες, να μιμηθεί την Elizabeth από το BioShock: Infinite και το έκανε τόσο καλά και πειστικά που οι παραγωγοί του παιχνιδιού στην Irrational Gamesέπαθαν πλάκα! Προσέγγισαν την πανέμορφη Ρωσίδα και μετά τις σχετικές συζητήσεις, ανακοίνωσαν πως εκείνη θα συμμετέχει σε παραγωγές που αφορούν το BioShock: Infinite: διαφημίσεις, παρουσία σε εκδηλώσεις, αφίσες, εκπομπές στην τηλεόραση κλπ. Μέχρι και στην πίσω όψη του κουτιού του παιχνιδιού θα βρίσκεται!

Σημείωσε ότι η τύπισσα έχει ντυθεί Alice (από το έργο του American McGee), θηλυκήShepard (από τα Mass Effect) και Empress Jessamine (του Dishonored) μεταξύ άλλων. Α, μπες και στο site της Irrational: η Άννα έχει δώσει μια πολύ ενδιαφέρουσα μίνισυνέντευξη. Και δεν τη χάλασε καθόλου -δες το προφίλ της στο Facebook! Cosplayers όλου του κόσμου, ενωθείτε!








http://www.gameslife.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger