E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Καυτή τενίστρια κάνει ρατσιστική πλάκα με το στήθος της Σερένα Γουίλιαμς [εικόνες & βίντεο] Πηγή: Καυτή τενίστρια κάνει ρατσιστική πλάκα με το στήθος της Σερένα Γουίλιαμς [εικόνες & βίντεο]

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012




Η «έμπνευση» της Δανέζας Καρολίνας Βοζνιάσκι να παραγεμίσει το στήθος και την φούστα της με πετσέτες -προκειμένου να μοιάσει με την πληθωρική Σερένα Γουίλιαμς- έχει προκαλέσει χαμό. Την κατηγορούν για κρυφο-ρατσισμό.
«Είσαι ένα μικρό, χαζό, λευκό κορίτσι που σου αρέσει να κάνεις πλάκα με το σώμα μιας μαύρης γυναίκας». Αυτό είναι το πιο σεμνό από τα σχόλια που εκτοξεύτηκαν κατά της 22χρονης Δανέζας μετά το τέλος του αγώνα επίδειξης μεταξύ εκείνης και της Μαρίας Σαράποβα στο Ρίο.
Εκεί δηλαδή που έλαβε χώρα το συγκεκριμένο «αστειάκι». Η ίδια η Καρολίνα, που θεωρείται μια από τις πλέον ποθητές γυναίκες στο παγκόσμιο τένις, δεν φαίνεται να έχει καταλάβει γιατί έχει συμβεί όλο αυτό από την στιγμή που με τη Σερένα είναι φίλες. Και, κυρίως, από τη στιγμή που και η ίδια η Σερένα έχει κατά καιρούς κάνει πλάκα με το πόσο μεγάλο στήθος ή γλουτούς έχει.
Πρέπει να σημειωθεί ότι ο ειδικός στις μιμήσεις των αντιπάλων του είναι ο Σέρβος Νόβακ Ντόκοβιτς, με ειδικότητα αυτές των Ραφαέλ Ναντάλ, Ρότζερ Φέντερερ, Σερένα Γουίλιαμς και Μαρία Σαράποβα.


http://www.iefimerida.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger