E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σαπιλα και μποχα

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012


Ο πρώην γενικός διευθυντής εξοπλιστικών προγραμμάτων Ευάγγελος Βασιλάκος δεν είναι τυχαίο πρόσωπο και η συνέντευξη του που δημοσιεύεται σήμερα στην Realnews δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη. Ας μην ξεχνάμε ότι ήταν στον τομέα Πολιτικού σχεδιασμού της Ν.Δ μέχρι να τον διορίσει σ’ αυτή την θέση ο Μεϊμαράκης και τον διατήρησε για ένα χρόνο ο Ε, Βενιζέλος. Ηταν επιλογή του Βασιλάκου να αποχωρήσει απ’ αυτό το πόστο, πιθανόν γιατί βρήκε καλύτερη δουλειά, αφού ξέρουμε που καταλήγουν εργασιακά τέτοιοι τύποι.

Όταν μας λέει λοιπόν ότι «Η σύμβαση του Γιάννου ήταν χειρότερη από αυτή του Ακη», μας λύνει την απορία γιατί η αρμόδια επιτροπή της βουλής έκανε ένα πόρισμα-φωτιά για τον Γιάννο Παπαντωνίου και τη σύζυγο του Σταυρούλα Κουράκου ανακαλύπτοντας ότι έχουν αδήλωτα 2,2 εκατομμύρια δολάρια. 

Το πολιτικό σύστημα είναι σε μεγάλη κρίση γ’ αυτό και βγαίνουν στον αφρό τέτοιες ιστορίες. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Ε. Βασιλάκος πριν δυο χρόνια σε συνέντευξη του σε ημερήσια εφημερίδα αναφερόμενος στο τι συμβαίνει με τους μεσάζοντες των πολεμικών εξοπλισμών και στο ποιοι τσεπώνουν τις μίζες είχε δηλώσει: «Εγώ ξέρω τα ονόματα, αλλά δεν έχει καμία σημασία να τα πω. Πρέπει να σταματήσουμε...

να ασχολούμαστε με τους εξοπλισμούς. Είναι παθογένεια»!!!!




Το γαλαζοπράσινο κυβερνητικό στέλεχος γνώριζε πολύ καλά τι έλεγε. Δεν είναι δηλαδή κάποιος τυχαίος που μπορεί «να του ξεφύγει και καμιά κουβέντα».

Γράφαμε λοιπόν χτες σχολιάζοντας τα λεγόμενα του: «Τι λες ρε μεγάλε;;;;;!!!!! Που το βρήκες αυτό γραμμένο και μας το ξεφουρνίζεις τόσο απροκάλυπτα;;; Λες δημόσια ότι γνωρίζεις ποιοι είναι αυτοί που πλούτιζαν απ’ τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων αλλά δεν έχει καμιά σημασία να μας πεις τα ονόματα τους;;;;
Εδώ θα τρελαθούμε εντελώς!!!

Μας λέει ότι ξέρει ποιοι λήστευαν –και πιθανός ληστεύουν ακόμα τον ελληνικό λαό- αλλά είναι «παθογένεια» να μας πει τα ονόματα τους;!!!».

Φυσικά τότε δεν έγινε απολύτως τίποτα. Τώρα που το πολιτικό σύστημα έχει σαπίσει εντελώς δεν αποκλείεται να θυσιάσει κάποια πολιτικά του στελέχη για να καλλιεργήσει την μαζική ψευδαίσθηση ότι έχει μηχανισμούς αυτοκάθαρσης.

http://tsak-giorgis.blogspot.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger